Sex când ai un penis mic 

Mulți bărbați sunt preocupați de dimensiunea penisului lor, iar o dimensiune redusă a acestuia le poate crea anxietate și frustrări legate de performanța lor sexuală.

Dar, este important să înțelegem că dimensiunea penisului nu determină neapărat calitatea vieții sexuale. În acest articol vom discuta despre cum poți avea o viață sexuală satisfăcătoare chiar dacă ai un penis mic.

Vom aborda modalități de a-ți îmbunătăți viața sexuală și de a te bucura de experiențe plăcute și satisfăcătoare în ciuda acestui aspect. În plus, la final îți vom oferi și o super recomandare de produs, care te va face să ai niște super erecții.

De ce ai penisul mic ?


Dimensiunea penisului poate fi influențată de mai mulți factori, cum ar fi genetica, nivelul de hormoni și alte condiții medicale.

Este important să reții că dimensiunea penisului nu este o reflectare a masculinității sau a nivelului randamentului pe care îl ai în pat. Așadar, nu trebuie să te simți rușinat din acest motiv.

Dacă însă mărimea redusă a penisului tău îți afectează viața sexuală sau pe cea emoțională, este important să începi să cauți diverse soluții.

De cele mai multe ori, cauzele unui penis mic (așa cum este tulburarea de hormoni sau afecțiunile care afectează fluxul sanguin către penis) pot fi tratate fără prea mult efort.

În plus, dacă penisul mic îți afectează viața sexuală sau trăiești cu frica ca s-ar putea întâmpla acest lucru, trebuie să reții faptul că există multe alte aspecte ale unei relații sexuale satisfăcătoare, cum ar fi abilitățile sexuale, conexiunea emoțională și comunicarea deschisă.

Dimensiunea penisului nu trebuie să fie singurul factor care determină satisfacția sexuală.

Cum poți să-ți satisfaci partenera chiar dacă ai un penis mic ?


Dacă ai puțină răbdare, cu siguranță și tu vei descoperi care este cea mai bună variantă pe care și tu o poți aplica în pat, pentru a-i oferi partenerei tale cele mai satisfăcătoare partide de sex.

Iată top 3 metode prin care îți poți satisface partenera chiar dacă ai un penis mic:

1. Folosește Rhino și Rhino Long

Aceste produse, ambele suplimente alimentare naturiste, cu un conținut 100% din plante, se regăsesc sub formă de capsule și ajută extrem de mult la obținerea și menținerea unor erecții ferme pentru mai mult timp.

Fiind un produs exclusiv din plante, nu poate provoca nici un fel de efecte secundare nedorite. Cele două produse, Rhino și Rhino Long au aceleași efecte, însă acționează diferit.

Rhino se ia cu câteva minute înainte de actul sexual, având un efect de moment, care mai apoi trece definitiv. Iar Rhino Long se ia zilnic, având o acțiune pe termen lung.

2. Folosește anumite poziții sexuale

Așa cum am spus mai sus, uneori tehnica sexuală folosită poate conta mai mult decât crezi.

Chiar dacă ai un penis mic, optând pentru niște poziții sexuale ce îți facilitează o penetrare mai adâncă, partidele tale de sex vor fi satisfăcătoare atât pentru tine, cât și pentru partenera ta.

Câteva astfel de poziții sexuale sunt: misionarul, cow girl, reverse cow girl, Doggy-Style etc.

3. Folosește jucării sexuale

O altă tehnică foarte bună prin care îți poți satisface cu adevărat partenera o reprezintă folosirea jucăriilor sexuale.

Dacă știi cum să abordezi situația, acestea pot fi o adevărată mână de ajutor pentru tine!

Este recomandat să alegi jucăriile sexuale împreună cu partenera ta, pentru a le alege pe cele potrivite, care să fie pe placul amândurora.

Concluzie


Așadar, nu este un capăt de lume să ai un penis mic.

Acest lucru nu ar trebui să te facă să te simți anxios sau rușinat în vreun fel. Dacă însă vrei să îți îmbunătățești performanțele sexuale, aplică sfaturile de mai sus!

Un supliment alimentar potrivit (așa cum sunt Rhino & Rhino Forte) combinat cu anumite practici, precum optarea pentru poziții sexuale ce oferă o penetrare mai adâncă, și alte lucruri de acest fel.

Leave a Comment