Uite care sunt avantajele câț și dezavantajele poziției misionarului

Probabil cea mai des întâlnită și pusă în practică, poziția misionarului este mult mai complexă decât am putea crede. De asemenea, o putem face într-o multitudine de feluri.

Despre acest lucru, dar și beneficiile și dezavantajele acesteia, și mai ales despre cum poți reuși să reziști mai mult în pat cu ajutorul unui produs extraordinar, vom vorbi pe parcursul acestui articol.

Ce este mai exact poziția misionarului ?


La bază, poziția misionarului este o poziție sexuală în care partenera stă întinsă pe spate, iar partenerul peste ea.

Este opoziție clasică, extrem de simplu de aplicat, și mai ales, foarte intimă, preferată de cuplurile mai romantice, datorită faptului că se pot privi în ochi, se pot săruta.

Poziția aceasta apropiindu-i mult mai mult atunci când fac dragoste.

Variații ale poziției misionarului


Foarte multe persoane au ajuns să considere această poziție una plictisitoare, mai ales din cauza faptului că este o poziție clasică, ce se practică încă din cele mai vechi timpuri.

În trecut, această poziție punea femeile într-o situație în care erau supuse bărbatului, acest lucru s-a schimbat însă în zilele noastre, mai ales că au apărut o mulțime de variante ale acestei poziții, unele în care femeia este cea care domină.

Iată așadar câteva variante ale poziției misionarului:

  1. Poziția misionarului susținută. Este o poziție foarte bună atunci când ambii parteneri doresc o penetrare mai adâncă. Pentru a o pune în practică, lucrurile nu se schimbă prea mult, partenerii își păstrează pozițiile, însă se adaugă un mic detaliu, mai exact, o pernă sub spatele sau sub fundul partenerei. În acest fel, zona pelviană este ridicată mai sus, ajungând mai aproape de penis, ridicându-se în acest fel unghiul de penetrare. Acest lucru va duce la plăceri intense și senzații noi.
  2. Poziția misionarului în care bărbatul stă în picioare. Aici, bărbatul este cel care domină, însă cel care depune și cel mai mult efort. În acest caz, bărbatul va sta în picioare, în timp ce partenera sa va fi poziționată pe o masă sau pe orice alt obiect mai înalt, care o va face să ajungă la nivelul penisului bărbatului.
  3. Poziția misionarului pe o parte. Din nou, este o poziție în care penetrarea se poate face foarte adânc. Pentru a ajunge la această poziție, din poziția clasică a misionarului, bărbatul va trebui să se întoarcă pe lateral, formând din corpurile ambilor parteneri un X. Este o poziție foarte excitantă, datorită apropierii pe care cei doi parteneri o simt, dar și penetrării care se face foarte intens.
  4. Poziția misionarului – pisicuța care toarce. În cadrul acestei poziții, bărbatul va trebui să fie puțin mai sus decât partea sa, iar odată ce penetrarea are loc, acesta se va ridica puțin mai sus, punându-se astfel osul pubian pe clitoris. Femeia resimte cele mai intense de senzații în acest caz, partenerul poate face unele mișcări de rotație, stimulând astfel atât vaginul, cât și clitorisul în același timp. Este o metodă incredibilă prin care îți poți duce partenera la orgasm.

Beneficii ale poziției misionarului


După spusele a foarte mulți bărbați, dar și a foarte multor femei, poziția misionarul este considerată una dintre cele mai interesante poziții.

Mai ales datorită faptului că are o multitudine de variante. Iată însă care sunt principalele beneficii atunci când pui în practică această poziție:

  • Este o poziție foarte confortabilă, permițând o apropiere foarte intensă între cei doi parteneri.
  • Există foarte mult contact vizual, permițând astfel și contactul piele pe piele, lucru care mărește intensitatea sexului.
  • Îți permite să faci o mulțime de lucruri romantice, îi pot da fiori de plăcere partenerei tale, precum: șoptitul la ureche, sărutările etc.
  • De asemenea din această poziție, este foarte ușor să stimulezi clitorisul partenerei tale dar și punctul G, oferindu-i extra plăcere.

Dezavantaje ale poziției misionarului


Această poziție, fiind una dintre cele mai preferate, nu prea are dezavantaje.

Există însă câteva mici detalii care s-ar putea încadra în această categorie, precum: bărbatul controlează în cea mai mare parte întregul act sexual, femeia neavând o foarte mare libertate de mișcare.

De asemenea, un alt avantaj reprezintă și faptul că, datorită faptului că bărbatul este cel care stă deasupra și care depune cel mai mult efort, pentru acesta poate fi destul de obositor.

Noi am dezvoltat Rhino & Rhino Long


Pentru că știm cat de mult efort și energie solicită această poziție pentru bărbați, noi am dezvoltat o serie de produse care să vină în ajutorul acestora.

Așadar, dacă și tu ai nevoie de un stimulent, care să te ajute în ceea ce privește ejaculare precoce și menținerea unei erecții tari pe termen lung, poți conta pe suplimentul alimentar 100 % natural Rhino sau Rhino Long.

Ambele sunt produse naturiste, făcute sunt 100 % din plante, ce nu au niciun fel de efecte secundare, ci doar beneficii în ceea ce privește problemele legate de disfuncțiile erectile.

Rhino este un tratament sub formă de capsule, ce se administrează doar la nevoie, cu câteva minute înainte de actul sexual, pe de cealaltă parte Rhino Long este un tratament tot pe bază de capsule, însă care să iau zilnic, timp de o lună.

Alege varianta potrivită în funcție de nevoile și cerințele organismului tău. Trebuie să știi însă că ambele variante sunt unele sigure, cu rezultate dovedită științific. În plus, acestea sunt vizate de Ministerul Sănătății.

Leave a Comment