Ce poziții sexuale sunt recomandate pentru a obține o penetrare mai adâncă

Atât tu cât și partenera ta vă doriți să obtineți o penetrare mai adâncă?

Pentru a ajunge la acest rezultat, sfatul nostru este să începeți să vă diversificați pozițiile sexuale. Iar legat de acest lucru, în acest articol noi îți vom da o mână de ajutor!

P.S: La final îți vom lăsa și o recomandare de produs pentru a avea cele mai tari erecții!

Penetrare adâncă VS sex dur


Între acestea două, penetrarea adâncă și sexul dur, există o linie foarte fină și subțire, pe care deseori, noi bărbații o încălcăm fără să ne dăm seama.

Penetrarea adâncă reprezintă o intrare mai profundă a penisului în vaginul femeii. Nu trebuie să fie repede sau tare, trebuie doar să fie mai profund.

În schimb, sexul dur poate fi rapid, uneori chiar și violent. Sunt lucruri total diferite, însă foarte ușor de încurcat.

Oricum ar fi, de cele mai multe ori, de fapt se dorește o penetrare mai adâncă, nu o mișcare mai rapidă sau mai intensă. Iar pentru a obține o astfel de penetrare, sunt implicați mai mulți factori.

Factori precum: poziția sexuală folosită, puterea erecției, mărimea penisului sau a vaginului  etc.

Mărimea vaginului contează ?


Având în vedere cât de mult este dezbătut subiectul legat de mărimea penisului, nu putem spune același lucru și despre mărimea vaginului.

Mai ales că trebuie luat în calcul faptul că vaginul unei femei este într-o continuă schimbare.

Într-adevăr, mărimea vaginului contează. Un vagin mai îngust provoacă mai multă plăcere ambilor parteneri, provocând o plăcere mai intensă în timpul penetrării.

Însă având în vedere faptul că vaginul este într-o continuă schimbare, iar mărimea acestuia este influențată de zeci de factori, el poate fi “antrenat”.

O femeie care își dorește un vagin mai strâmt poate opta pentru diverse exerciții care să antreneze mușchii vaginului.

Poziții sexuale pentru o penetrare mai adâncă


1. Poziția misionarului asistată.

În principiu, se pună în aplicare la fel ca și poziția misionarului clasică, bărbatul stă deasupra femeii.

Diferența o face însă faptul că sub șezutul ei, sau sub partea inferioară a spatelui, se așează o pernă sau două.

Acest lucru ridică la un nivel puțin mai ridicat zona pelviană a partenerei, lucru ce facilitează o penetrare mai adâncă.

2. Cow Girl

Acum, cea care va sta deasupra va fi partenera. Poziția în care se află femeia, îi va permite să impună ea ritmul și adâncimea penetrării în timpul activității sexuale.

De asemenea, este poziție care le permite celor doi parteneri să aibă contact vizual, creând o conexiune mai profundă.

3. Poziția “Peretele Dragostei”

Atunci când doi parteneri practică această poziție, partenera va fi nevoită să stea în picioare, cu spatele sprijinit de un zid, iar bărbatul stă în fața ei, în timp ce ea își încolăcește un picior în jurul lui.

4. Doggy Style

Și în cazul acestei poziții clasice se pot aduce anumite îmbunătățiri.

Pentru a fixa mai bine poziția, poți încerca să pui sub partenera ta o pernă mai mare. Ea va sta în patru labe, în timp ce tu te vei putea apropia de ea din ce în ce mai mult.

5. Broasca Țestoasă

Despre această poziție se spune că facilitează o penetrare mai adâncă indiferent de mărimea penisului.

Poziția în sine este destul de ciudată, mai ales vizual. Însă nu ne putem da seama de rezultatele acesteia decât dacă o încercăm.

Aici, partenera trebuie să stea ghemuită strâns, cu genunchii cât mai aproape de piept, cu brațele înfășurate în jurul genunchilor, iar tu vei îngenunchea la rândul tău și o vei penetra din spate.

Penetrare mai adâncă cu Rhino și Rhino Long


Pentru o penetrare adâncă, ai nevoie de o erecție de fier. De cele mai multe ori, este posibil ca acest lucru să nu-ți iasă chiar așa cum ți-ai dori, iar erecția ta să fie una mult prea slabă sau de mult prea scurtă durată.

Pentru a te asigura că dai un randament maxim, oferi penetrări adânci și îți urci partenera pe culmile plăcerii, ai nevoie de o mână de ajutor.

Pentru erecții de fier, pentru mult timp, poți conta pe capsulele Rhino, sau Rhino Long, după preferințe.

Ambele sunt suplimente alimentare 100% naturale, acționând în combaterea disfuncțiilor erectile de orice fel. Au rezultate dovedite științific și nu provoacă nici un fel de efecte secundare.

Diferența dintre Rhino și Rhino Long este următoarea: capsulele Rhino se iau doar la nevoie, cu aproximativ 30 de minute înainte de actul sexual, iar capsulele Rhino Long se administrează sub formă de tratament lunar, asemănător cu o cură. Ambele au însă rezultate excepționale.

Leave a Comment