Cum îmi fac penisul să arate mai mare?

Și tu te numeri printre bărbații care acordă o atenție deosebită mărimii penisului lor?

Îți dorești să găsești o modalitate pentru a crește dimensiunea acestuia, însă nu ești dispus să recurgi la operații costisitoare sau la utilizarea de pastile cu efecte nesigure?

Din fericire, există modalități simple și eficiente de a-ți face penisul să pară mai mare fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale.

În acest articol de blog, vom discuta despre câteva astfel de metode simple și naturale pentru a-ți crește încrederea și a-ți face penisul să pară mai mare.

De ce contează să pară că ai un penis mare


Este important să înțelegem că ideea conform căreia un penis mare este mai atractiv și oferă mai multă plăcere sexuală este, în mare parte, un mit.

În realitate, dimensiunea penisului nu este singurul factor care determină plăcerea sexuală, iar femeile și bărbații pot avea experiențe sexuale satisfăcătoare cu parteneri care au penisuri de diferite dimensiuni.

Cu toate acestea, există presiuni sociale care pot duce la anxietate și la scăderea încrederii în sine pentru bărbații, astfel, un bărbat ce are un penis mare (sau care are o mărime de care este mulțumit) va fi mult mai încrezător în el și va avea și rezultate mai bune în pat (aceste rezultate se datorează încrederii, nu mărimii penisului).

Din aceste cauze, pentru mulți bărbați, aspectul penisului este legat de încrederea în sine și de identitatea lor masculină.

Iar pentru că această problemă este intens dezbătută, de-a lungul timpului s-au dezvoltat o mulțime de metode, sigure sau mai puțin sigure, pentru a ajuta bărbații să treacă mai ușor peste această problemă.

Cum să-ți faci penisul să pară mai mare


Dacă vrei ca penisul tău să pară mai mare, vorbind din punct de vedere vizual, poți recurge la câteva metode care te vor ajuta în acest sens.

Unele dintre acestea sunt:

  • Încearca să dai jos kg de pe burtă. De multe ori, se poate întâmpla ca burta sau kilogramele în plus să îți “ascundă” penisul. Dacă vei slăbi suficient, vei observa că organul tău genital va deveni din ce în ce mai vizibil, fiind mai bine pus în evidență o data ce kilogramele în plus dispar. De asemenea, acesta va părea și mult mai mare.
  • Exercițiile kegel pot ajuta. Acest tip de exerciții ajută în principiu la obținerea unui mai bun control asupra zonei pelviene. Astfel, dacă faci exerciții kegel constant, acestea te vor ajuta să îți controlezi mai bine erecțiile, care vor fi la rândul lor influențate de aceste exerciții, devenind mult mai ferme și mai puternice.
  • Scapă de părul pubian. Și în acest caz mergem pe același principiu ca și în ceea ce privește kilogramele în plus. Dacă nu obișnuiești să îți razi parul pubian, acesta îți va acoperi o parte destul de mare din organul genital, lucru ce îl va face mai puțin vizibil, deci îl va face să pară și mai mic.
  • Încearcă să ai o postură mai bună. Fie că vorbim despre postura de zi cu zi, sau de cea din timpul sexului, aceasta contează la rândul său foarte mult. O poziție impozantă, dreaptă și încrezătoare îți va oferi mai multă încredere în tine, dar și în capacitățile tale sexuale.

Concluzie


Dacă îți dorești niște erecții la cote maxime și să ai un penis tare de fiecare dată, capsulele Rhino și Rhino Long sunt perfecte pentru tine.

Acestea îți oferă niște super erecții, care te vor ajuta să îți urci partenera pe culmile plăcerii. Și pe lângă acest lucru, îți vor crește și performanțele sexuale.

Un uriaș avantaj al acestor produse este acela că sunt 100% naturale, fiind suplimente alimentare, realizate din plante.

În plus, acuratețea și siguranța acestora este dată și de faptul că, toate produsele din gama Rhino sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Leave a Comment