Cele mai bune poziții sexuale pentru sexul pe la spatele partnerei

Sexul pe la spate este plăcut de foarte multe cupluri. Mai ales datorită senzațiilor intense pe care le oferă.

Este atât preferatul bărbaților, dar și al femeilor, datorită stimulării profunde a punctului G, ducând astfel la niște orgasme explozive în ceea ce privește femeile.

Dacă și tu vrei să descoperi plăcerile pe care sexul pe la spate le ascunde, acest articol este pentru tine.

În plus, la final te așteaptă și un bonus. Este un produs pentru potență, ce te va ajuta să ai erecții tari și să reziști mult mai mult în pat.

Beneficiile sexului pe la spate


Beneficiile acestui tip de sex se leagă în primul rând de tipul diferit de excitație resimțit.

Când vine vorba de bărbați, plăcerea se datorează faptului că, făcând sex de la spate, pot efectua o penetrare mult mai adâncă și mai intensă.

Pe de altă parte însă, pentru femei, sexul pe la spate este mult mai palpitant.

Acest lucru se datorează faptului că este poziția ideală de stimulare profundă a punctului G. Astfel, atunci când practică sexul pe la spate, ambii parteneri au parte de super senzații.

Dezavantaje ale sexului pe la spate


Cu toate că are o mulțime de avantaje, sexul pe la spate are bineînțeles și câteva dezavantaje. În cea mai mare parte, dezavantajele sunt legate de bărbați.

Principal fiind faptul că, din cauza excitației mult mai intense care este resimțită, există șanse foarte mari ca bărbatul să termine mult mai repede.

Ejaculând astfel mult prea devreme, lucru ce va duce atât spre dezamăgirea sa, cât și spre dezamăgirea partenerei sale.

De asemenea, atunci când se practică sexul pe la spate, trebuie luate în considerare și câteva lucruri de siguranță.

De exemplu, pot avea loc accidente dureroase dacă penetrarea se face prea brutal, partenera nu este destul de lubrifiata, ajungându-se astfel la răni suferite de aceasta.

Poziții sexuale populare pe la spate


În ceea ce privește penetrarea de la spate, aceasta poate fi făcută printr-o mulțime de poziții specifice. În următoarele rânduri ți le vom enumera pe cele mai eficiente și mai popular astfel de poziții:

1. Doggy Style

Cu siguranță este prima poziție care vine în minte atunci când te gândești la sexul pe la spate.

Aceasta este o poziție clasică, și constă în poziția în patru labe a partenerei, care este avansată din spate de partener, care își poate prinde mâine în jurul taliei sale, sau le poate folosi pentru a sprijini greutatea în timpul penetrării.

Această poziție, deși considerată banală, are o mulțime de beneficii, Printre acestea se numără: o penetrare mai adâncă, stimularea intensă a punctului ce, oferă o mare libertate de exprimare și eu mai mare intimitate între cei doi parteneri.

2. Cow Girl Inversat

Pentru aplicare acestei poziții, bărbatul va sta întins pe spate, iar deasupra lui, cu spatele la el, se va afla partenera. Femeia, care se află deasupra, va putea controla foarte ușor adâncimea și ritmul în care este penetrata.

3. 69 reinventat

Chiar și poziția 69 are mai multe feluri de a fi pusă în practică. Pentru penetrarea de la spate, el va sta în șezut, cu genunchii îndoiți și spatele drept, ea însă, se va așeza în poala lui, cu spatele către el, în acest moment, are loc penetrarea, din această poziție.

Mai apoi, după ce femeia este penetrată, se va pleca ușor până va ajunge cu fața între picioarele lui și cu picioarele ei întinse în spate.

Aici, controlul este la bărbat. Avantajele acestei poziții este faptul că femeia are parte de două tipuri de stimulare în același timp, prima, cea clitoridiană, și a doua, cea a punctului G.

Sex pe la spate cu Rhino & Rhino Long


Pentru că te înțelegem perfect și știm cât de important este să ai din când în când parte de câte o mână de ajutor.

Noi am creat suplimentele alimentare Rhino. Acestea sunt niște produse 100% naturale, realizate dintr-un complex de plante esențiale în tratarea disfuncțiilor erectile.

Rhino și Rhino Long vin sub formă de capsule. Te poți baza pe Rhino atunci când ai nevoie de puțin ajutor doar din când în când. Se administrează ocazional, cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea actului sexual, timp în care își face efectul.

Tratamentul Rhino Long constă în capsule ce să iau sub formă de cură, fiind administrate zilnic, timp de o lună. Indiferent de care tip de tratament alegi să îl folosești, ambele au rezultate la fel de eficient, în conformitate bineînțeles cu nevoile organismului tău.

Produsele Rhino nu au absolut niciun fel de efecte secundare, și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Romania.

Leave a Comment