Uite care sunt avantajele câț și dezavantajele poziției sexuale 69

Despre poziția 69 cu siguranță ai auzit și tu foarte multe lucruri. Este o poziție sexuală cunoscută, însă foarte puțini știu să o practice așa cum trebuie.

Dacă și tu îți dorești să o practici, dar și să îți îmbunătățești viața sexuală, acest articol este perfect pentru tine!

Ce este mai exact poziția 69 ?


Așa cum am menționat și anterior, 69 este o poziție sexuală. Pentru a o practica, cuplul se așează unul cu fața în zona genitală a celuilalt. Astfel încât capul uneia dintre persoane este îndreptat spre picioarele celeilalte și invers.

Cei doi parteneri își pot face în acest mod sex oral reciproc, fie în același timp, fie pe rând. Această poziție este numită astfel datorită asemănării cu numărul 69.

69 este o modalitate excelentă de a explora sexualitatea cu un partener. De asemenea, reprezintă și o modalitate foarte bună de a crea o conexiune mai profundă și mai intimă între cei doi.

Este important de menționat și faptul că nu toți oamenii se simt confortabil cu poziția 69, iar acest lucru este perfect normal și acceptabil. Fiecare persoană are preferințele și limitele sale.

Variații ale poziției 69


Poziția 69 este într-adevăr una palpitantă, plină de senzații aparte. Poziția 69 clasică este perfectă pentru femeile dominante.

Însă imaginația a făcut ca poziția aceasta să dezvolte numeroase variante. Iată 3 dintre cele mai interesante astfel de variante:

  1. Poziția 69 inversată. Este perfectă pentru femeile ce adoră să fie dominate. În 69 simplu, de obicei, femeia este cea care stă deasupra. În schimb, în  cadrul acestei poziții, 69 inversat, bărbatul este cel care stă deasupra, el fiind partea dominantă. De asemenea, parteneră îl poate apuca de șolduri pe bărbați, pentru a controla mișcările acestuia.
  2. Poziția 69 pe lateral. Este cea mai romantică variantă a poziției 69, dar și cea mai comodă. Ambii parteneri stau pe o parte, iar în acest fel, se pot și mișca în voie. Nici unul dintre aceștia nu se va confrunta cu dureri de gât sau poziții inconfortabile, ambii parteneri aflându-se în raport de egalitate.
  3. Poziția 69 cu un plus de adrenalină. Dacă vrei să adaugi o doză bună de excitație atunci când tu și partenerul tău sunteți în poziția 69, iată ce poți face atât tu, cât și el în această privință. Bărbatul poate stimula la rândul său punctul G prin introducerea unui deget în interiorul vaginului, mișcând -ul folosind mișcări aleatorii, punând presiune pe peretele frontal al vaginului, acolo unde se regăsește punctul G.

Beneficii ale poziției 69


Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestei poziții este acela că le permite ambilor parteneri să se bucure de plăcerea sexului oral în același timp, ceea ce poate fi o experiență foarte intensă și intimă.

Faptul că ambii parteneri primesc, în același timp, același nivel de excitație, îi duce pe amândoi la un nivel maxim de plăcere.

Dezavantaje ale pozitiei 69


Această poziție nu are mai deloc dezavantaje, fiind considerată una dintre cele mai adorate poziții de către cupluri.

Singurul lucru de care ne-am putea lega însă, este faptul că, cel care stă deasupra se poate confrunta, asta dacă poziția este făcută prea mult timp, cu dureri în diferite zone, în special de gât.

Deoarece partenerul care stă deasupra nu are chiar o poziție confortabilă, în comparație cu cel care este dedesubt.

Incearcă poziția 69 cu Rhino & Rhino Long


Dacă ești bărbat și îți dorești să-i oferi partenerei tale cele mai intense senzații și cele mai lungi partide de sex, care s-o satisfacă și care să-ți ofere și ție plăcere, noi am dezvoltat soluția perfectă pentru tine.

Este vorba despre Rhino și Rhino Long. Sunt două tipuri de capsule pentru probleme legate de disfuncțiile erectile.

Ambele sunt suplimente alimentare, 100% naturale, create dintr-un mix eficient de plante, care ajută în mai multe probleme de care bărbații se lovesc în pat, probleme precum: ejacularea precoce, erecțiile slabe, erecțiile de scurtă durată etc.

Mai pe scurt, dacă ai nevoie de o mînă de ajutor în ceea ce privește erecțiile, te poți baza pe Rhino sau Rhino Long. Rhino constă într-un pachet de capsule care se pot lua doar la nevoie, cu aproximativ 30 de minute înainte de actul sexual, pe când Rhino Long este un tratament ce se ia sub formă de cură, timp de 30 de zile în fiecare zi.

Ambele sunt însă la fel de eficiente, fiind atestate chiar de Ministerul Sănătății.

Leave a Comment