Uite care sunt avantajele câț și dezavantajele poziției lingurită

La fel ca și poziția misionarului și altele de acest fel, și poziția linguriță este una destul de des întâlnită în partidele de sex.

Fapt pentru care, de foarte multe ori se poate întâmpla ca monotonia să se instaleze.

În acest articol vom descoperii noi variații ale acestei poziții, și îți vom da o mulțime de sfaturi care te vor ajuta să oferi partidelor tale de dragoste puțină acțiune.

În plus, la sfârșit, îți vom oferi și o  recomandare de produs care te va ajuta să obții erecții puternice și de lungă durată.

Ce este mai exact poziția linguriță ?


Poziția lingurița este una dintre pozițiile care permit crearea unei conexiuni inedite între cei doi parteneri.

Atunci când este pusă în aplicare, poziția constă în partenera care stă întinsă în pat, pe lateral, cu spatele la partener.

Tu, bărbatul, vei sta lipit de partenera ta, iar pe lângă faptul că o vei putea penetra în voie, o vei și putea atinge și mângâia. Este o poziție foarte excitantă pentru ambii parteneri, facilitând obținerea unor organe puternice.

Variații ale poziției linguriță


Comparativ cu alte poziții clasice, această poziție nu are foarte multe variante în care poate fi aplicată. Se pot aduce însă mici îmbunătățiri.

De exemplu, din punctul de vedere al bărbatului, nu opta doar pentru penetrarea de la spate și atât. Alege să optezi pentru stimularea partenerei tale prin diverse metode, atingându-i și stimulându-i zonele erogene, în special sânii, clitorisul etc.

Beneficii ale poziției linguriță


Poziția lingurița are foarte multe avantaje, fapt pentru care merită pus în practică cât mai des.

Printre avantajele acesteia se numără faptul că nimeni nu se supune riscului de a se lovi în vreun fel, nu există șansa de a se face întinderi musculare, fiind o poziție extrem de confortabilă și ușor de făcut.

Celălalt beneficiu, așa cum am spus și în rândurile anterioare, îl reprezintă faptul că, în cadrul acestei poziții, femeia are parte de niște super senzații. Iar partenerul are o deschidere extraordinară la stimularea zonelor erogene ale acesteia.

Dezavantaje ale poziției linguriță


Dezavantajele acestei poziții nu sunt unele grave, însă există câteva.

Un prim dezavantaj în acest caz îl reprezintă faptul că se poate adormit destul de ușor din această poziție.

Fiind extrem de comodă, fapt ce poate relaxa ambii parteneri destul de mult, nu este așadar una foarte activă.

Noi am dezvoltat Rhino & Rhino long


Dacă ești bărbat și îți dorești să ai un randament din ce în ce mai bun în ceea ce privește activitatea sexuală, nu aștepta să se întâmple o minune!

Mai ales că, acest lucru nu va avea loc. Dacă vrei să-ți îmbunătățești activitatea și randamentul sexual în adevăratul sens al cuvântului, trebuie să iei atitudine și să faci câteva lucruri în acest sens.

Există foarte multe lucruri pentru care poți opta, de la exerciții fizice, la terapii, medicamente și până la  suplimente alimentare.

Dintre toate acestea, cele mai sigure și mai ușor de administrat în tratarea disfuncțiilor erectile, sunt suplimentele alimentare naturiste. De ce?

Ei bine, optând pentru administrarea de astfel de tratamente nu te supui nici unui fel de risc, datorită faptului că aceste produse sunt 100 % naturale, așadar nu au niciun fel de efecte secundare negative.

Pentru a veni în ajutorul bărbaților, noi am creat gama de produse pentru potență Rhino. Printre produsele noastre se numără și două tipuri de capsule.

Primul tip, Rhino, este destinat atunci când ai nevoie de puțin ajutor ajutor, fiind administrat cu câteva minute înainte de începerea actului sexual și luat doar la nevoie. De cealaltă parte, Rhino Long este destinat consumului pe termen lung, sub formă de cură, timp de 30 de zile în fiecare zi.

Alege varianta potrivită ție și bucură te de efectele uimitoare ale acestor capsule. De asemenea, trebuie să știi și că sunt avizate de Ministerul Sănătății, fiind 100 % sigure.

Leave a Comment