Uite care sunt avantajele câț și dezavantajele poziției amazoanei

Pentru a evita monotonia care se poate instala în viața de cuplu, și în special în ceea ce privește viața sexuală, putem opta oricând pentru noi poziții sexuale.

Una dintre acestea este poziția amazoanei, care, odată aplicată, va aduce cu siguranță adrenalina de care ai nevoie în dormitor.

În plus, îți vom oferi și o recomandare inedită de produs, ce s-a dovedit a fi excelent în îmbunătățirea randamentului sexual (în cazul în care ești bărbat).

Ce este mai exact poziția amazoanei ?


Pentru a fi pusă în aplicare, tu va trebui să stai întins pe spate, trăgându-ți genunchii spre piept. În acest mod, coapsele tale ar trebui să formeze un fel de litera V.

În acest așa zis “V” se va așeza partenera ta, cu fața spre tine.

Variații ale poziției amazoanei


Nu există foarte multe variații ale acestei poziții, fiind deja una destul de complexă. Însă poate fi reinventată după bunul plac. Ideea de bază rămâne aceea ca femeia să își pastreze pozitia de “amazoană”.

De exemplu, o variantă în care această poziție poate fi aplicată este următoarea. Tu te așezi pe un scaun, iar partenera ta se așază ca o amazoană pe una dintre coapsele tale, ghidând penisul pană se produce penetrarea.

O dată ce penetrarea a avut loc, ea își va contracta mușchii vaginali pentru a păstra penetrarea și a evita ieșirea penisului.

Beneficii ale poziției amazoanei


Beneficiile nu sunt deloc puține. Printre acestea se numără faptul că excitația crescută este de partea ta, a bărbatului. Acest lucru se datorează faptului că poziția îi permite bărbatului să mângâie în voie fesele partenerei.

Nici partenera nu este exclusă însă de la plăcere. Având în vedere faptul că ea este cea care stă deasupra, ea controlează întreaga acțiune, putând controla atât intensitatea, cât și rapiditatea și adâncimea penetrării.

Iar dacă vrei să o urci pe culmile plăcerii în adevăratul sens al cuvântului, trebuie să știi și că, această poziție, îți oferă modalitatea perfectă de a-i stimula clitorisul în timp ce are loc penetrarea.

În plus, în câteva minute de practicat această poziție se pot arde până la aproximativ 260 kcal. De asemenea, este o poziție recomandată pentru bărbații care se confruntă cu ejaularea precoce.

Dezavantaje ale poziției amazoanei


De dezavantajele acestei poziții ne putem da seama foarte simplu. Pentru unele cupluri, mai puțin flexibile, această poziție poate fi una mult prea solicitantă din punct de vedere fizic, provocând durere, disconfort și chiar febră musculară și întinderi.

În plus, există și riscul ca partenera să cadă peste bărbat în cazul în care aceasta se dezechilibrează. Putem concluziona așadar că este o poziție destinată celor mai curajoase cupluri, și mai ales, celor mai flexibile.

Noi am dezvoltat Rhino & Rhino Long


Pentru a veni în sprijinul tuturor bărbaților ce se confruntă cu probleme legate de viața lor amoroasă, probleme ce au legătură cu disfuncțiile erectile, a dezvoltat o gamă întreagă de produse pentru îmbunătățirea randamentului sexual masculin, Rhino.

Produsele Rhino sunt suplimente alimentare 100% naturale, realizate din mixuri de plante medicinale, extrem de eficiente pentru obținerea unor erecții de fier, ce durează exact atât cât ai nevoie, pentru ca atât tu, cât și partenera ta, să fiți satisfăcuți și fericiți după orice partidă de sex.

Printre produsele Rhino se numără și capsulele Rhino și Rhino Long. Capsulele Rhino sunt destinate bărbaților care au nevoie de puțin ajutor în obținerea și menținerea unor erecții de durată, doar din când în când, acestea fiind administrare doar la nevoie, cu aproximativ 30 de minute înainte de actul sexual.

În schimb, Rhino Long acționează pe termen lung. Un astfel de pachet contine un număr de 30 de capsule, care se iau sub formă de cură, în fiecare zi, timp de o lună.

Din gama Rhino poți alege produsul perfect pentru nevoile tale! Fiecare este la fel de eficient, însă acționează în propriul fel distinct. Siguranța acestui produs este oferită nu numai de conținutul total din plante, ci și de faptul că este avizat de Ministerul Sănătății.

Pentru a te convinge însă de toate beneficiile produselor Rhino, te invităm să le încerci!

Leave a Comment