Tot ce trebuie să știi despre arta Kamasutra

Cu siguranță această denumire, de kamasutra, îți sună și ție destul de cunoscut. Dacă și tu îți dorești să aflii secretele acestei cărți celebre, dar și cum să îți îmbunătățești considerabil viața sexuală, te aflii în locul potrivit!

P.S: La final îți vom oferi și o super recomandare de produs pentru potență!

Ce este mai exact KAMASUTRA ?


Kamasutra nu este doar o carte “ticsită cu poziții sexuale”, este o întreagă operă filosofică despre sexualitate. De redactarea acesteia s-a ocupat filosoful indian Vātsyāyana.

Denumirea de „Kamasutra” reprezintă viziunea Antichității asupra pudorii, explorând cu desăvârșire toate laturile sexualității umane. Lucrarea a fost redactata între anii 400 și 500 IEN î.e.n și adusă la forma actuală în jurul secolului 2 d.Hr..

Ce trebuie să reții despre KAMASUTRA?


Lucrurile scrise în această carte au fascinat omenirea timp de mii de ani, mai ales că noi, oamenii, suntem atât de curioși în ceea ce privește explorarea sexualității.

Cu toate că a fost scrisă acum foarte mult timp, lucrurile ce se regăsesc în carte sunt încă actuale, și încă se pretează.

Din cadrul acestei cărți poți învăța o mulțime de lucruri utile, și nu vorbim doar despre diverse poziții,  ci și despre sex în adevăratul sens al cuvântului, despre cum să prioritizezi plăcerea femeii și multe alte lucruri care-ți vor transforma banalele partide de sex în experiențe super incitante.

1. Sexul înseamnă plăcere

Partidele de sex ar trebui să reprezinte momentul în care tu și partenera ta vă deconectați de realitate, transportându-vă într-o lume a plăcerii, o lume relaxat și plină de senzații noi.

Sexul nu ar trebui în niciun caz să reprezinte un stres sau un factor obositor, pentru că în aceste cazuri, plăcerea dispare.

2. Prioritizează plăcerea femeilor în timpul sexului

Plăcerea resimțită de femei în timpul sexului este mult diferită față de cea pe care bărbații o simt. Astfel, în cazul în care pentru bărbați este suficientă doar penetrarea pentru a ajunge la orgasm, pentru femei lucrurile nu stau deloc așa. Întreg procesul, încă de la preludiu și depinzând de modul în care se desfășoară întregul act sexual, influențează atingerea orgasmului.

De asemenea, trebuie să iei în calcul și faptul că femeile au parte de mai multe tipuri de orgasm. Câteva dintre aceste tipuri sunt: orgasmul clitoridian, orgasmul vaginal, orgamul punctului G, orgasm la nivelul sfârcurilor, anal etc.

Toate aceste orgasme se datorează unor zone erogene, la care trebuie să fii atent și cărora să le oferi o stimulare aparte, dacă îți  dorești să prioritizezi plăcerea partenerei tale.

Nu uita însă nici de săruturi și mângâieri tandre, acestea ajută la rândul lor considerabil în atingerea orgasmului feminin.

3. Penetrarea nu este totul

Actul sexual nu trebuie definit doar prin penetrare. Mai ales că există atât de multe practici sexuale eficiente și satisfăcătoare care nu constau în penetrare.

Un exemplu foarte bun îl reprezintă poziția 69, aceasta poate oferi ambilor parteneri super senzații, și mai ales, orgasme puternice, uneori chiar în același timp. În cazul acestei poziții, nu este nevoie de penetrare, și cu toate astea, se dovedește a fi în continuare una extrem de pasională și excitantă.

4. Mărimea contează

Discuțiile legate de mărime, în special de cea a penisului, sunt nenumărate. Ei bine, într-adevăr mărimea contează, însă atât în cazul bărbaților, cât și în cel al femeilor. Mărimea vaginului este la fel de importantă ca și mărimea penisului.

Femeile au însă un avantaj în acest sens, deoarece mușchii vaginali, care determină cât de strâmt este vaginul sau nu, pot fi stimulați și antrenați astfel încât mărimea să fie modificată. În schimb, nu putem vorbi despre același lucru și în cazul bărbaților.

Legat de mărimea penisului însă, specialiștii au stabilit o mărime medie potrivită, aceasta aflându-se undeva între 13 și 15 cm.

Cele mai bune poziții sexuale KAMASUTRA


Bineînțeles că nu putem ignora nici multitudinea de poziții sexuale care se regăsesc în această carte. În rândurile ce urmează ți le vom recomanda pe cele mai interesante și mai populare astfel de poziții. Iată care sunt acestea:

  • Poziția Pafta. Este o poziție destul de dificilă, însă cu o pentrare foarte adâncă și intensă. Iată cum se face: partenera va trebui să se așeze pe o suprafață plană, cu pelvisul ușor ridicat pentru a facilita penetrarea. În timpul actului, tu o vei apuca viguros de mijloc și o vei ridica. Pentru a preveni riscul de accidentare, este indicat ca ea să-și încolăcească picioarele în jurul mijlocului tău, în timp ce tu o ții strâns de pelvis.
  • Poziția Roaba Indiană. Nu este o poziție foarte complicată, însă ea va fi cea care va obosi cel mai repede, vei vedea imediat și de ce. Pentru a pune în practică această poziție, partenera ta va trebui să stea întinsă pe burtă, tu o vei apuca de coapse și o vei ridica la nivelul penisului tău, pentru a facilita penetrarea. În acest timp, ea va sta sprijinită în mâini.
  • Poziția Foarfeca Suspendată. Nu este deloc o poziție recomandată începătorilor. Iată cum se pune în practică această poziție: partenera ta va trebui să se așeze jos, pe o parte. Tu va trebui să stai deasupra ei, în picioare, astfel încât piciorul ei stâng să fie între picioarele tale. Apleacă-te, apuc-o de mijloc și ridic-o până la nivelul penisului pentru penetrare. Pe parcursul practicării acestei poziții, partenera va trebui să se sprijine în podul palmelor.

Condimentează KAMASUTRA cu Rhino și Rhino Long


Cele mai interesante poziții din Kamasutra, așa cum sunt și cele enumerate mai sus, sunt destul de solicitante, fapt pentru care sunt destinate celor puțin mai experimentați.

Intensitatea și nivelul de excitație pe care acestea îl au asupra ta te vor face inevitabil să reziști foarte puțin. Noi ne-am gândit însă la toate! Și am creat așadar super produsele Rhino!

Dacă îți dorești să reziști cât mai mult și să scapi de problema ejaculării precoce, capsulele Rhino sau Rhino Long sunt perfecte pentru tine!

Capsulele Rhino sunt destinate administrării ocazionale, doar la nevoie. Astfel, atunci când planifici o noapte incendiară, iei o capsulă Rhino cu câteva minute înainte de începerea actului sexual, iar lucrurile devin interesante.

În schimb, capsulele Rhino Long sunt administrate sub formă de cura, în fiecare zi, timp de o lună.

Toate produsele Rhino au un conținut din plante, 100% naturale. Acest lucru le face să fie foarte sigure, neavând nici un posibil efect secundar negativ. De asemenea, sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Leave a Comment