Cele mai bune 10 Leacuri populare care bărbații îl pot încerca pentru potență

Dacă te afli în situația în care suferi de probleme legate de disfuncțiile lecțiile, sau dacă îți dorești doar să-ți iei niște măsuri de siguranță, sau să îți îmbunătățești pur și simplu randamentul sexual, însă nu vrei să apelezi la o soluție medicamentoasă, leacurile populare sunt la rândul său încă foarte eficiente și pot reprezenta o variantă potrivită și pentru tine.

Pe parcursul acestui articol îți vom oferi câteva recomandări dintre cele mai eficiente astfel de leacuri, cunoscute încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile lor vindecătoare.

1. L-Arginină

Este unul dintre suplimente alimentare foarte cunoscute pentru efectele pe care le are la nivelul circulației sanguine, fiind folosit chiar și de cei mai mari sportivi.

În mod normal, organismul produce în mod natural această substanță, iar uneori se întâlnește și în diferite alimente pe care le consumăm.

De foarte multe ori însă, concentrația ce se regăsește în organism nu este suficientă, așadar trebuie introdusă în alimentație prin diferite metode. Asadar suplimentare cu l-arginină poate creste potența, poate fi o soluție de încercat.

2. Yohimbe

Coaja acestui produs este folosită de secole întregi pentru îmbunătățirea funcției sexuale a bărbaților.

Încă de la primele administrări, beneficiile acestea încep să se observe la nivelul organismului, influențează starea de spirit, apetitul sexual și chiar tratarea impotenței.

La rândul său, iarba țapului acționează prin dilatarea vaselor sanguine din zona genitală, ajutând astfel la obținerea unor erecții puternice și de lungă durată.

3. Țelina

Această legumă rădăcinoasă pe care o întâlnim foarte des în mâncăruri, are un aport ridicat de androsteron, un feromon puternic pe care organismul bărbătesc îl produce și care influențează potența.

La fel ca orice altă legumă, pentru a avea efecte cu adevărat remarcabile, trebuie consumată într-o cantitate foarte mare, dupa cum spun și studiile legate de efectele țelinei asupra potenței.

Fapt pentru care, nu poate fi comparată cu vreun medicament sau vreun supliment alimentar dedicat tratării funcțiilor erectile.

4. Scorțișoară

Este un condiment folosit încă din cele mai vechi timpuri de bărbați pentru obținerea unor erecții ferme și de lungă durată.

De asemenea a fost considerată și un afrodisiac puternic, datorită faptului că mărește apetitul sexual, crește nivelul de testosteron, îmbunătățește calitatea spermei, reduce timpul de recuperare după un act sexual și înmulțește forța musculară.

5. Rhino & Rhino Long

Produsele Rhino reprezintă un complex de vitamine, dedicate îmbunătățirii potenței. Aceste produse sunt făcute exclusiv din plante, fiind un supliment alimentar 100% natural.

Rhino & Rhino Long sunt mult mai bune decât orice leac popular, deoarece reprezintă un tratament complet.

În cazul în care vrei să optezi pentru leacurile naturale, va fi destul de greu să îl folosești pe fiecare în parte și să îl prepari tu acasă.

În plus, va trebui să le folosești și pentru o durată destul de lungă de timp pentru a le vedea adevăratele beneficii.

Cu produsele Rhino însă, ești scutit de tot acest efort, efectele fiind simțite încă de la primele administrări, iar viața sexuală fiind la rândul său considerabil îmbunătățită.

6. Ginseng

Ginsengul, despre care auzim din ce în ce mai des, este la bază o plantă ce are o serie uimitoare de proprietăți, fiind considerat chiar și un produs eficient pentru îmbunătățirea potenței și reducerea disfuncțiilor erectile.

Modurile prin care aceasta poate fi consumat sunt numeroase, de exemplu, poate fi administrat atât sub formă de pulbere, cat și băut sub formă de ceai sau administrat sub formă de capsule.

Conține foarte multe vitamine și minerale benefice organismului, având o mulțime de beneficii în diverse funcționalități ale organismului.

Noi am scris un articol, unde am listat cel mai bun ginseng pentru potență, conform studiilor de specialitate.

7. Ghimbir

Sunt foarte multe lucruri de spus despre ghimbir. Mai ales că a fost denumit chiar și condimentul vieții, acest lucru datorandu-se mulțime de proprietăți pe care le are.

Printre proprietățile sale absolut uimitoare, se numără: efect antioxidant și antiinflamator, capacitatea de a fi un puternic afrodisiac natural, creșterea apetitului sexual, îmbunătățirea libidoului, reducerea problemelor legate de disfuncțiile erectile, îmbunătățind funcția sexuală și performanțele sexuale ale bărbaților, dar și stimularea sanguină.

8. Acupunctura

Aceasta este la rândul său o tehnică străveche, însă, pentru care dacă optezi, trebuie să te asiguri că acupuncturistul este unul autorizat, pentru a te feri de orice risc.

Eficiența acesteia asupra tratarea problemelor de potență nu este încă dovedită științific. Însă mai multe studii au arătat că bărbații care au optat pentru acupunctură și-au îmbunătățit activitatea sexuală într-o anumită măsură.

9. Maca

Este o plantă mai puțin cunoscută, însă ale cărei proprietăți o fac un super aliment, în special în ceea ce privește îmbunătățirea fertilității și a întregului randament sexual al bărbaților.

Câteva dintre proprietățile acestea sunt: creșterea fertilității, echilibrarea hormonală, stimularea sistemului imunitar, creșterea energiei, îmbunătățirea memoriei și a concentrării, îmbunătățirea funcției sexuale, și de asemenea, conține un număr mare de nutrienți, vitamine, minerale și alte substanțe hrănitoare pentru organism.

10. Saw palmetto

Această substanță reprezintă extract de palmier pitic. Substanțele hrănitoare ce provin de la această plantă aduc o mulțime de avantaje bărbaților, avantaje precum: funcționarea normală a prostatei, facilitarea drenării lichidelor, îmbunătățirea libidoului, tratarea impotenței, tratarea hiperplaziei benigne de prostată, o mai bună funcționare a testiculelor, are efecte antiinflamatoare și antioxidante și o mulțime de alte beneficii cu privire la starea de sănătate a prostatei.

Leave a Comment