Cum te poate ajuta suplimentarea cu Horny Goat Weed ?

Horny Goat Weed sau “Iarba țapului” este o plantă afrodisiacă, ce provine din medicina tradițională chinezească și japoneză, în cadrul căreia este folosită de peste 2000 de ani.

Despre efectele acesteia, dar și despre toate detaliile pe care trebuie să le știi despre produsele ce conțin “Iarba țapului” vom vorbi în rândurile ce urmează.

Ce este Horny Goat Weed ?


Așa cum am spus, acesta este un produs natural, considerat de către chinezi și japonezi ca fiind un afrodisiac natural ce crește performanța sexuală a bărbaților.

Este însă a considerat că, această plantă promovează și menține dorința sexuală atât în ceea ce privește bărbați, cat și în ceea ce privește femeile.

Efectele acestei plante se bazează pe conținutul de flavonoide pe care îl are, ce stimulează nervii din punct de vedere senzorial, în special pe cei de la nivelul organelor genitale, lucru care duce la creșterea excitației sexuale, dar și la stimularea creșterii nivelului de testosteron.

Horny Goat Weed și problemele de impotență


Conform studiilor făcute în ceea ce privește această plantă medicinală originară din China și Japonia, extractul acesteia, ce susține funcția sexuală atât la bărbați, cât și la femei, are puterea de a echilibra nivelul hormonilor și de a crește fertilitatea.

Iar datorită faptului că acționează la nivel senzorial, acest lucru duce la mai multe beneficii, precum: obținerea și menținerea cu mai multă ușurință a unor erecții puternice și de lungă durată, impulsionarea stimulării libidoului, dar și creșterea rezistenței fizice.

Un studiu pe animale publicat în “Journal of Sexual Medicine” a implicat investigarea efectelor sale asupra șobolanilor. Cercetătorii au descoperit că șobolanii tratați cu horny goat weed, au prezentat o erectilă îmbunătățită. (1)

Efecte secundare Horny Goat Weed


Există bineînțeles și o serie de efecte secundare ce pot apărea în urma administrării acestui tip de produs.

Printre aceste efecte secundare sunt incluse și: amețeala, vărsături, gura uscată, sete, sângerarea nasului, spasme, probleme respiratorii severe, bătăi neregulate ale inimii, risc crescut de sângerare, probleme la nivelul sistemului circulator, tensiune arterială scăzută, leșin etc.

Contraindicații


Este indicat să luați acest tip de tratament fără să vă fi fost recomandat de un medic specialist, acest lucru se datorează intensității pe care o are la nivelul organismului.

De asemenea, odată început tratamentul cu acest produs, nu este indicat nici să-l opriți sau să schimbați doza, fără îndrumarea unui medic specialist. De asemenea nu este potrivit nici pentru persoanele care alăptează sau care se află într-o sarcină.

De ce nu se găsește Horny Goat Weed în România?


În România, Horny Goat Weed este un produs interzis. Cu toate astea, se găsesc în mod ilegal, sub diverse forme.

Având în vedere cât de rar se găsește acest produs, nu putem garanta nici că este foarte sigur, și mai ales, nici nu se pune problema de o aprobare de la Ministerul Sănătății, așadar, sfatul nostru este să optezi pentru ceva sigur, aprobat în România.

Încearcă alternative care sunt aprobate în România


Așa cum am spus și puțin mai sus, cel mai sigur pentru sănătatea ta este să optezi pentru un produs care să fie aprobat în țara noastră, în acest fel ai o siguranță și nu îți vei pune sănătatea în pericol.

Iată două astfe de produse, care te vor ajuta cu siguranță să îți îmbunătățești viața sexuală, și care te vor ajuta să ai super erecții, de lungă durată, să scapi odată pentru totdeauna de ejacularea precoce și să îți îmbunătățești considerabil viața de cuplu:

1. Rhino

Aceste produse sub formă de capsule, se ia doar ocazional, din când în când, înainte cu câteva minute de actul sexual. Efectele sale sunt unele rapidă, de moment.

2. Rhino Long

Acest produs însă, are aceleași efecte ca și Rhino clasic, este tot sub formă de capsule, însă există o singură diferență. Diferența o face modul de administrare. Rhino Long se administrează zilnic, sub forma de tratament, câte o capsulă pe zi, timp de o lună.

Concluzie


Așadar, având în vedere toate lucrurile discutate pe parcursul acestui articol, cel mai recomandat este să optezi întotdeauna pentru un produs sigur, avizat de Ministerul Sănătății, așa cum sunt și produsele Rhino, pentru că disfuncțiile erectile nu sunt niște probleme de sănătate în care îți poți permite să riști.


Sursa:

1. Shindel AW, Xin ZC, Lin G, Fandel TM, Huang YC, Banie L, Breyer BN, Garcia MM, Lin CS, Lue TF. Erectogenic and neurotrophic effects of icariin, a purified extract of horny goat weed (Epimedium spp.) in vitro and in vivo. J Sex Med. 2010 Apr;7(4 Pt 1):1518-28. doi: 10.1111/j.1743-6109.2009.01699.x. Epub 2010 Feb 5. PMID: 20141584; PMCID: PMC3551978.

Leave a Comment