cum alegem cele mai bune spray-uri pentru ejaculare precoce și potență

Dacă ești bărbat, și te numeri la rândul tău printre cei care se confruntă cu supărătoarele probleme cu potența, și mai ales, dacă te confrunți cu ejacularea precoce, aici vei găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le ai!

Pe parcursul acestui articol vom discuta despre cele mai bune spray-uri pentru potență și ejaculare precoce, dar și despre toate detaliile pe care ar trebui să le știi despre acestea!

Dacă și tu vrei să îți rezolvi problema aceasta jenantă, te invităm să parcurgi articolul în întregime.

Ce este ejacularea precoce și cum afectează relația ?


Ejacularea precoce este o afecțiune cu care se confruntă bărbați, iar aceasta constă în ejacularea mult prea rapidă in timpul actului sexual, lucru care duce la nesatisfacerea sexuală a partenerei, la probleme de încredere în propria persoană a bărbatului, și mai ales, la acte sexuale neîmplinite, de proastă calitate, ce influențează relațiile într-un mod negativ.

Tipuri de spray pentru ejaculare precoce


Din fericire, pentru a scăpa bărbații de toate aceste afecțiuni, care sunt de-a dreptul deranjante, au fost dezvoltate numeroase tipuri de tratamente.

Printre acestea se numără și spray-urile pentru ejaculare precoce. Iată top 3 tipuri de astfel de spray-uri:

1. Spray lidocaine

Acest spray are în compoziția sa substanța numită lidocaină, de unde îi provine și numele.

Acționează ca un ușor anestezic local, amorțind zona într-o anumită măsură, făcând-o astfel să nu mai fie atât de sensibilă la stimulii excitanți, întârziind prin urmare ejacularea.

2. Spray benzocaine

La fel ca și spray-ul cu lidocaină, spray-ul ce conține substanța benzocaină acționează tot ca un anestezic local.

Odată aplicat pe suprafața cu pricina, durează doar 15 – 30 de secunde până când zona este amorțită.

Efectul durează aproximativ 15 minute. Acest tip de spray are însă un uriaș dezavantaj, și anume, acela că poate provoca reacții adverse grave.

3. Spray natural

Este printre cele mai sigure variante de acest fel, deoarece în locul substanțelor chimice care pot provoca reacții adverse grave, spray-urile naturale pentru ejaculare precoce au, în cea mai mare parte, la bază, o combinație de ierburi sălbatice și alte plante care, deseori, sunt mult mai eficiente decât produsele chimice.

Spray-ul natural pentru ejacularea precoce nu are efecte adverse negative, deoarece este 100 % natural, în schimb, poate avea și alte avantaje în ceea ce privește viața sexuală.

Cum se folosesc spray-urile pentru ejaculare precoce ?


Acum că știm care sunt principalele tipuri de spray-uri pentru combaterea ejaculării precoce, cu siguranță te-ai orientat spre varianta cea mai potrivită ție.

Au mai rămas încă câteva lucruri de stabilit, printre care și cum se folosește mai exact acest tip de tratament.

Întreaga procedură este una destul de simplă. Tot ce trebuie să faci este să iei spray-ul, iar mai apoi să-l pulverizezi pe suprafața penisului, pe toată lungimea acestuia. Mai apoi, îți rămâne doar să aștepți câteva secunde sau minute să își facă efectul.

Cele mai bune spray-uri pentru ejaculare precoce


În ceea ce privește aceste tipuri de probleme, nu este recomandat să îți asumi prea multe riscuri, așadar trebuie să optezi pentru o variantă sigură, ce are cele mai puține efecte secundare posibile.

Pentru a avea parte de un produs cu cât mai puține efecte secundare, poți opta pentru cele naturale. Cu cât au un conținut mai ridicat din plante, cu atât sunt mai bune, ideale sunt spray-urile ce au un conținut 100 % din plante.

Printre aceste spray-uri naturale se numără și Rhino Spray. Este un produs 100 % natural, realizat dintr-un mix inedit de plante, ale căror efecte miraculoase în ceea ce privește problemele cu potența au fost dovedite încă din cele mai vechi timpuri. Astfel, efectele acestuia au fost dovedite cu decenii întregi în urmă.

Riscuri și efecte secundare


În ceea ce privește spray urile ce au ca scop întârziere pentru tratarea problemelor de ejaculare prematura, în special cele pe bază de substanțe chimice, pot exista o serie de riscuri și efecte secundare nu tocmai plăcute.

Cel mai des sunt întâlnite următoarele efecte secundare: reducerea prea mare a nivelului de sensibilitate la nivelul penisului; iritații la nivelul pielii unde a fost aplicat spray-ul, senzații de arsură sau senzație excesivă de amorțire etc.

Concluzie


Acum că știi la ce riscuri te supui în funcție de ce tip de spray alegi, mai rămâne doar să selectezi pe cel potrivit pentru tine.

De asemenea, trebuie să știi că nu toate spray-urile sunt la fel și nu acționează la fel în toate cazurile.

Fiecare organism este diferit, astfel, un produs, fie el medicamentos sau naturist, poate avea un mod diferit de acțiune în funcție de persoană, situație și caz.

Leave a Comment