Avantajele masturbării înaintea actului sexual

Despre masturbarea înainte de actul sexual se leagă o mulțime de zvonuri.

Iar cel mai întâlnit este acela cum că, dacă te masturbezi înainte de sex, vei reuși să reziști mai mult.

Dacă este adevărat sau nu, vom descoperi împreună pe parcursul acestui articol.

Masturbarea înainte de sex te poate ajuta să reziști mai mult ?


Conform spuselor specialiștilor, masturbarea s-a dovedit a fi o metodă eficientă de îmbunătățire a performanțelor sexuale.

Așadar, masturbarea înainte de sex te poate ajuta să reziști mai mult în pat.

Acest lucru se întâmplă deoarece, prin masturbare, tensiunea sexuală se eliberează, fapt ce prelungește durata actului sexual, punctul culminant fiind amânat.

Iar pe lângă acest lucru, practicarea masturbării înainte de sex are o mulțime de alte beneficii.

Alte avantaje ale măsturbarii


Așa cum am spus, masturbarea înainte de actul sexual are o multitudine de avantaje, nu doar că îi ajută pe bărbați să reziste mai mult. Printre celelalte avantaje se numără:

  • Poate reduce anxietatea legată de performanța sexuală

Relaxarea ce vine odată cu masturbarea te va ajuta cu siguranță să devii mai încrezător în forțele propii și să scapi de acea anxietate sexuală.

În plus, vei avea un fel de “siguranță” că în timpul actului sexual propriu-zis vei rezista mai mult.

  • Crește excitarea

Acest lucru se întâmplă în special atunci când masturbarea se face împreună de către cei doi parteneri. În plus, masturbarea reciprocă îi ajută pe parteneri să se pregătească atât fizic, cât și psihic pentru actul sexual ce va urma.

De altfel, este o modalitate inedită prin care partenerii devin mult mai apropiați unul de celălalt, mult mai deschiși la lucruri noi, dar și mai relaxați.

Aceste lucruri duc la un act sexual deosebit și mai ales, plăcut pentru ambii parteneri.

Dezavantaje


Ca in cazul oricărui lucru, bineînțeles că și masturbarea înainte de sex are dezavantajele sale.

În mod obișnuit, masturbarea nu are efecte adverse neplăcute, mai ales că este o activitate sexuală frecventă pentru multe persoane, însă cu toate acestea,  poate avea anumite dezavantaje atunci când este practicată înaintea actului sexual cu o persoană.

Iată așadar doua dintre cele mai des întâlnite dezavantaje pe care masturbarea le poate aduce unei persoane:

  • Scade volumul seminal

Este de la sine înțeles ca a doua ejaculare va fi una mult mai slabă decât prima.

În plus, masturbarea înaintea actului sexual poate duce la probleme de natură fizică, cum ar fi o scădere a sensibilității în timpul actului sexual.

  • Refacere pana la următorul act sexual.

Acesta este unul dintre cele mai frecvente dezavantaje pe care masturbarea le are. Acest lucru se întâmplă datorii scăderii nivelului de excitație și a plăcerii în timpul actului sexual.

Atunci când o persoană se masturbează înaintea sexului, aceasta poate epuiza resursele propriului corp de dopamină și alte substanțe chimice care declanșează senzația de plăcere și excitare, ducând astfel la o reducere a plăcerii resimțite în timpul actului sexual, ceea ce poate fi dezamăgitor pentru ambii parteneri.

Alte alternative


Există însă și alte modalități prin care poți ajunge la performanțe sexuale  mai bune, fără a te masturba înainte de actul sexual. Iată doua dintre acestea, ale căror rezultate s-au dovedit a fi foarte eficiente:

1. Exercițiile Kegel

Aceste tipuri de exerciții acționează la nivelul mușchilor pelvieni, având ca scop îmbunătățirea tonusului și a formei mușchilor din zona pelviană.

Făcute constant (zilnic), aceste exerciții aduc organismului o serie de beneficii importante pentru sănătatea sexuală și a vezicii urinare. Exercițiile kegel pot fi făcute atât de către bărbați, cât și de către femei, și constau în contractarea și relaxarea repetată a mușchilor pelvieni.

Exercițiile Kegel pot fi efectuate în orice moment și în orice poziție, astfel încât să poată fi încorporate în rutina zilnică a unei persoane.

Pentru a efectua exercițiile Kegel, este important să identifici corect mușchii pelvieni. Este recomandat să efectuați exercițiile cu regularitate și să creșteți treptat intensitatea și durata exercițiilor.

2. Spray ejaculare precoce

Un astfel de spray este un înlocuitor excelent al pastilelor de ejaculare. Acest tip de produs are un efect mult mai rapid, Acest lucru se datorează faptului că spray-ul este aplicat direct pe penis, iar substanțele din acesta acționează direct în locul cu pricina.

Pe piață există foarte multe tipuri de astfel de spray-uri pentru ejaculare precoce, însă nu toate fac ceea ce trebuie, unele având efecte secundare, iar printre cele mai des întâlnite este amorțirea organului genital la bărbați.

Noi avem o super recomandare pentru tine, Rhino Spray!

Este un produs ce face adevărate minuni în întârzierea ejaculării. Cei care l-au încercat îl descriu ca fiind un adevărat ajutor de nădejde pentru partidele de sex lungi și fierbinți.

Dacă vrei să te convingi de efectele benefice pe care Rhino Spray le are, încearcă-l și tu!

Cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

Concluzie


Așadar, după toate lucrurile dezbătute în rândurile anterioare, ne putem da seama cu ușurință de câteva lucruri esențiale.

Masturbarea înainte de actul sexual poate fi folosită pentru a întârzia ejacularea, însă bineînțeles, și aici există anumite avantaje și dezavantaje.

De asemenea, pentru a intarzia ejacularea există și alte metode ce s-au dovedi a fi foarte eficiente, și anume: exercițiile kegel și spray-ul dedicat ejaculării precoce.

În funcție de nevoile și preferințele tale poți alege varianta cea mai potrivită pentru tine.

Noi îți recomandăm spray-ul Rhino, este cea mai rapidă, mai la îndemână și cu cele mai bune rezultate variantă!

Leave a Comment