Viața sexuală după infarct și montare stent

Infarctul miocardic și intervenția de montare a stentului pot avea un impact semnificativ asupra vieții pacientului.

În plus față de modificările aduse stilului de viață, cum ar fi alimentația și exercițiile fizice regulate, mulți pacienți se confruntă cu preocupări cu privire la viața lor sexuală.

În urma unui astfel de eveniment, este important să te informezi despre aspectele legate de sănătatea sexuală și cum poate fi afectată aceasta.

Dacă ești interesat de acest lucru, te afli în locul potrivit.

În  acest articol de blog vom discuta  mai în detaliu ce ar trebui să știi despre viața sexuală după un infarct miocardic și montarea stentului.

Cum se schimbă viața sexuală după infarct și montare stent?


În general, oamenii care suferă un infarct și au un stent montat pot experimenta unele schimbări în viața lor sexuală. Printre aceste schimbări se numără:

  • Teama de un alt infarct. Cei mai mulți bărbați evită să mai facă sex după o astfel de întâmplare. Acest lucru se datorează fricii ca nu cumva infarctul să se repete din cauza efortului depus.
  • Schimbări fizice. După un infarct, corpul trece printr-o serie de schimbări, în special în plan fizic, deoarece corpul este slăbit și trebuie să se refacă. Cu tratamentul potrivit, această perioadă poate fi scurtată.
  • Scăderi ale libidoului. Infarctul nu numai că afectează organismul din punct de vedere fizic, ci și psihic. Starea mentală se poate degrada considerabil, fiind favorizată apariția diverselor boli și afecțiuni psihice, așa cum este depresia, anxietatea, și altele de acest fel.
  • Apariția disfuncției erectile. Problemele inimii afectează în primul rând circulația sanguină. Lucru care are ca rezultat dezvoltarea erecțiilor slabe sau a ejaculării precoce.

Sfaturi pentru bărbații care au suferit un infarct


Dacă ai suferit un infarct și dorești să-ți reiei viața sexuală, este important să iei  în calcul și aceste sfaturi:

Vizita la psihosexolog

Problemele de acest fel au șanse foarte mari să apară în situații ca acestea.

Fapt pentru care, trebuie să fii foarte atent la semnele pe care organismul tău ți le dă, stările tale de spirit și toate lucrurile care îți pot da de bănuit că suferi de anxietate sau depresie.

Dacă din nefericire ai căpătat una sau mai multe dintre aceste afecțiuni de tip psihic, trebuie neapărat să ceri ajutorul unui specialist, așa cum este un psihosexolog.

Vizite regulate la un doctor specialist

Este vital să o discuție regulat cu un medic specialist, mai ales dacă îți dorești că activitatea sexuală să se desfășoare în continuare normal.

Un doctor te poate ajuta să determine dacă și când este E cel mai potrivit moment pentru a-ți relua activitatea sexuală, de asemenea, îți poate oferii și o serie de sfaturi valoroase despre cum să eviți anumite complicații.

Concluzie


Pentru a veni în ajutorul bărbaților ce au probleme cu potența, dar și a celor care își doresc să își readucă viața sexuală la normal după un infarct,  noi am dezvoltată gama de suplimente alimentare 100% naturale Rhino.

În gama aceasta se regăsesc și produsele Rhino și Rhino Long, ambele sunt sub formă de capsule și au aceleași efecte, îmbunătățesc și susțin obținerea și menținerea unei erecții.

Există însă și o diferență între cele două, mai exact, modul în care se administrează. Rhino este un produs pe termen scurt ce are efect de moment, iar Rhino Long se ia zilnic, sub formă de cură, acționând pe termen lung.

Toate produsele din gama Rhino sunt sigure, realizate din mixuri inedite de produse naturiste. De asemenea, toate produsele Rhino sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Dacă și tu îți dorești să aduci o îmbunătățire sănătății tale, și să îți reiei activitatea sexuală ca și cum nici nu ai trecut printr-un infarct, produsele Rhino sunt soluția perfectă pentru tine! Încearcă-le chiar acum și convinge-te singur de acest lucru.

Leave a Comment