Ce medic îți poate trata probleme cu disfuncțiile erectile

Disfuncția erectilă sau impotența reprezintă o problemă medicală în care bărbatul întâmpină dificultatea de a avea erecție la momentul dorit sau de a duce actul sexual până la sfârșit, deoarece nu își poate susține erecția.

Pentru rezolvarea acestei probleme de sănătatea ,este recomandat un consult de către un medic specialist.

Motive pentru a consulta un specialist în disfuncții erectile


Deoarece actul sexul reprezintă un factor important în viața unui cuplu, iar dorința de satisfacere personală cât și cea a partenerului reprezintă un lucru prioritar.

In momentul în care nu mai există dorință sexuală, ejacularea este prematură ori întârziată sau erecția nu-și mai face apariția, există un semnal de alarmă că este cazul să te duci la doctor.

Ca bărbat este important să poți să-ți îndeplinești fanteziile, iar acest lucru ar trebui să fie unul dintre motivele pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a consulta un medic.

Un alt motiv important este faptul că ceva în organismul tău nu funcționează corespunzător, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare.

Ce doctor tratează impotența


Urologul este medicul specialist care poate să te ajute să ai parte de viața sexuală pe care ți-o dorești scăpând de problema disfuncției erectile .

Urologul este specializat pe diagnosticarea și tratarea afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.

După consultul făcut de către urolog, se găsesc motivele pentru care a apărut această problemă în viața ta. Aceste motive pot fi la nivel fizic sau emoțional.

Ce întrebări poți să-i adresezi doctorului urolog


Faptul că te confrunți cu disfuncția erectilă nu este ușor de acceptat ,de aceea discuția cu un medic te poate ajuta să înțelegi ce se întâmplă în organismul tău și cum s-a ajuns la acest diagnostic.

Poți să-ți întrebi urologul care sunt cauzele pentru care ai fost diagnosticat cu această problemă. După care poți să afli care sunt simptomele care ar fi trebuit să reprezinte un semnal de alarmă.

Mai apoi,  discuția va ajunge la întrebările despre tratamentul tău și cum trebuie să-l administrezi într-un mod corect.

De asemenea, nu te sfii să îi pui orice fel de întrebări medicului la care te duci. Este o problemă sensibilă, iar acesta te va înțelege cu siguranță.

Tratamente pe care ți le poate recomanda un medic


Pastile potență

În mod obișnuit, reprezintă cam prima variantă la care medicii apelează de cele mai multe ori. Este cea mai la îndemână și mai ușor de administrat.

Atunci când vrei să elimini orice risc posibil, poți opta pentru medicamente naturale pentru potență. Astfel de pastile naturale sunt Rhino și Rhino Long.

Sunt produse 100% naturale, ce pot fi luate atât doar la nevoie (Rhino), cât și pe termen lung (Rhino Long). Ambele au efecte super eficiente și sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Inhibitorii PDE5

Inhibitorii fosfodiesterazei de tip 5 au rolul de a regla transducția materialului genetic și în reglementarea răspunsurilor fiziologice.

Pe lângă tratarea disfuncției erectile, sunt folosiți și ca agenți de terapie pentru afecțiuni canceroase, cardiovasculare, și sunt prescriși și pentru oamenii care suferă de depresie.

Schimbări ale stilului de viață

Viciile sunt cele care te omoară încet și care pot să-ți ia și plăcerea de a face dragoste cu femeia de care ești îndrăgostit. Aceste lucruri se întâmplă deoarece fumatul, alcoolul (în cantități excesive),drogurile duc la impotență. De aceea se recomandă eliminarea lor din viața noastră.

De asemenea, cauzele disfuncției erectile sunt și fiziologice, precum: tulburările vasculare și tulburările neurologice, acestea reprezentând chiar cauzele principale ale acesteia.

Dar trebuie să ai grijă și cum te hrănești, pentru că un stil de viață nesănătos poate duce la diabet, iar diabetul poate duce la impotență.

De asemenea, este important să te simți bine cu tine însuți, deoarece impotența poate apărea și dintr-o problemă emoțională.

Tratamente pentru afecțiunile care influențează disfuncție erectile

Rezolvarea acestei probleme implică mai mulți factori. Este important ca bărbații care au această problemă să ceară ajutor de specialitate, adică să fie consultați de către un urolog și să urmeze corespunzător sfaturile date de medic.

De asemenea, este important ca medicația să fie luată într-un mod corect. In cazul bărbaților, disfuncția erectilă este echivalentul masculin al menopauzei, de aceea trebuie tratată problema cu seriozitate.

Și chiar dacă se întâmplă ca impotența vine dintr-o problemă pe plan emoțional este important să discuți cu un psiholog pentru rezolvarea situației delicate în care te aflii.

Concluzie


Impotența reprezintă un subiect sensibil, însă nu îl poți ignora sub nicio formă.

Noi îți recomandăm să încerci mai întâi toate variantele de tratamente (sigure) care îți sunt la îndemână. Așa cum sunt și produsele pentru potență Rhino.

Mai apoi, dacă problema nu dă semne de îmbunătățire, este recomandat să apelezi și la un medic.

Leave a Comment