Masturbarea reciprocă: de ce o recomandăm

Masturbarea reciprocă este o practică sexuală populară printre cupluri, dar care este adesea ignorată sau considerată tabu.

Însă, această formă de auto-stimulare sexuală reciprocă poate aduce beneficii importante pentru parteneri, atât din punct de vedere al conexiunii emoționale, cât și al plăcerii fizice.

În acest articol vom dezvolta conceptul de masturbare reciprocă, vom discuta beneficiile acestei practici și vom oferi sfaturi utile pentru cuplurile care doresc să experimenteze această formă de intimitate sexuală.

Indiferent de experiența ta sexuală, acest articol îți poate oferi informații valoroase și sfaturi practice pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală și conexiunea cu partenerul sau partenera ta, așadar, citește-l până la final!

Ce este masturbarea reciprocă ?


Masturbarea reciprocă este o practică sexuală în care doi parteneri își stimulează reciproc organele genitale, cu scopul de a-și aduce plăcere și orgasm reciproc.

Această formă de auto-stimulare sexuală poate fi realizată printr-o varietate de poziții și de obicei implică atingerea, frecarea sau stimularea penisului sau clitorisului prin diverse metode.

Masturbarea reciprocă poate fi experimentată ca o formă de preludiu sexual sau poate fi o activitate sexuală principala în sine.

Aceasta poate fi o experiență intimă și plăcută pentru cuplurile care doresc să exploreze noi forme de sexualitate într-un mod excitant și interesant.

De ce să încerci masturbarea mutuală ?


Există o întreagă serie de motive pentru care ar putea fi benefic să încerci masturbarea mutuală alături de partenera sau partenerul tău. Iată doar câteva dintre acestea:

  • Explorarea sexului în afara penetrării. Sexul nu înseamnă doar penetrarea în sine, acesta poate fi de mai multe feluri, unele chiar mult mai intense decât clasica penetrare. Mai ales că masturbarea mutuală poate fi o modalitate excelentă de a crea o conexiune intimă mai puternică între parteneri, deoarece aceasta implică o expunere reciprocă și o încredere în celălalt. Este o modalitate de a vă simți mai confortabil cu corpul și de a vă simți mai aproape unul de celălalt.
  • Fără risc de transmitere a bolilor sexuale. Dacă se folosesc doar mâinile sau anumite jucării sexuale, riscul de transmitere al unor potențiale boli sexuale este 0.
  • Înveți cum să exciți persoana de lângă tine. Prin masturbarea reciprocă vei învăța mai bine care sunt punctele de plăcere ale partenerului sau partenerei tale. Și, de asemenea, îți vei îmbunătății tehnica sexuală. Masturbarea mutuală este într-adevăr o modalitate excelentă de a învăța mai multe despre plăcerea sexuală a partenerului tău și despre cum să-l stimulezi într-un mod mai eficient. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea tehnicii sexuale și poate conduce la orgasme mai intense și mai plăcute.

Sfaturi practice pentru a practica masturbarea reciprocă


Dacă vrei să practici și tu masturbarea reciprocă cu partenera sau partenerul tău, însă nu știi cum și ce să faci, ia în calcul următoarele sfaturi, cu siguranță îți vor fi de ajutor:

  • Nu te gândi prea mult atunci când vrei să deschizi subiectul. Nu sunt prea multe de zis în această situație, așadar, cel mai bine este să treci direct la fapte.
  • Luați în considerare niște poziții sexuale care să vă avantajeze. Există câteva poziții sexuale care pot fi de mare ajutor în aceste situații. Una din cele mai cunoscute fiind chiar poziția 69.
  • Vă puteți uita la niște filme pentru adulți. Dacă vă simțiți stângaci, sau pur și simplu nu știți de unde să începeți, să vă uitați la niște filme pentru adulți nu este o variantă exclusă.
  • Folosiți jucării sexuale și lubrifiant. Jucăriile sexuale pot aduce un adevărat plus de adrenalină întregii acțiuni, așadar, nu vă sfiiți să le folosiți.

Concluzie


Pentru că știm cât de solicitant poate fi pentru un bărbat un act sexual, mai ales dacă este unul ce durează mai mult timp, noi am dezvoltat gama de produse Rhino, care este una 100 % naturală, realizată doar din mixuri de plante benefice potență. În cadrul acesteia se regăsesc și produsele Rhino și Rhino Long.

Ambele sunt sub formă de capsule și au aceleași efecte, îmbunătățesc și susțin obținerea și menținerea unei erecții.

Există însă și o diferență între cele două, mai exact, modul în care se administrează. Rhino este un produs pe termen scurt ce are efect de moment, iar Rhino Long se ia zilnic, sub formă de cură, acționând pe termen lung.

Toate produsele din gama Rhino sunt sigure, realizate din mixuri inedite de produse naturiste. De asemenea, toate produsele Rhino sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Leave a Comment