Vitamine pentru potența la bărbați

Este cunoscut faptul că o dietă echilibrată și sănătoasă este esențială pentru menținerea unei vieți sexuale sănătoase.

În această privință, vitaminele joacă un rol foarte important.

În acest articol, vom discuta despre cele mai importante vitamine pentru potența la bărbați și cum acestea pot fi obținute din alimentație sau suplimente.

Ce vitamine pot ajuta bărbații cu probleme de potență


Există mai multe tipuri de vitamine care pot îmbunătăți considerabil randamentul sexual. Iată câteva dintre acestea:

1. Vitamina C

Această vitamină este importantă pentru menținerea sănătății sistemului imunitar și pentru protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative.

De asemenea, studiile arată că Vitaminca C poate ajută la eliberarea biochimică a unui agent cunoscut sub numele de oxid nitric.(1)

Vitamina C poate fi obținută prin consumul de alimente precum citricele, fructele de pădure, kiwi, mango, roșii și ardei gras.

2. Vitamina D

Această vitamină este esențială pentru menținerea sănătății oaselor și a sistemului imunitar, dar se pare că poate avea și un impact pozitiv asupra funcției sexuale la bărbați.

Cercetările sugerează o asociere între deficiența de vitamina D și disfuncția erectilă. (2)

De asemenea, poate ajuta la reducerea inflamației, care poate afecta negativ performanța sexuală.

Vitamina D poate fi obținută prin expunerea la soare sau prin consumul de alimente precum peștele gras, laptele fortificat și produsele lactate.

3. Vitamina B3

Rolul acestei vitamine este de a ajuta la menținerea sănătății pielii, sistemului nervos și sistemului digestiv.

De asemenea, poate ajuta la creșterea fluxului de sânge și la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce poate fi benefic pentru funcția erectilă.

Vitamina B3 poate fi obținută din alimente precum carne, pește, nuci și semințe.

4. Vitamina B9

S-a descoperit că vitamina B9, cunoscută și sub numele de acid folat, joacă un rol în producerea de oxid nitric în organism.

Un studiu din 2020, care a implicat 100 de persoane, a constatat că suplimentarea cu acid folic a condus la îmbunătățirea erecției.(3)

De asemenea, vitamina B9 poate ajuta la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, care este important pentru sănătatea sexuală la bărbați.

Este mai bine să luăm vitamine în loc de tratament pentru potență?


Nu, în ceea ce privește eficiența vitaminelor, precum cele menționate mai sus, nu au fost făcute prea mult studii.

Așadar, recomandarea noastră este să optezi pentru un complexele de vitamine, sau să urmezi tratamente specifice impotenței iar acestea vor avea sanse mai mari de reusită.

Concluzie


În concluzie, vitaminele pot fi benefice pentru sănătatea sexuală la bărbați prin îmbunătățirea fluxului de sânge și a nivelului de testosteron, precum și prin reducerea inflamației și a daunelor oxidative, însă nu sunt de-ajuns.

Dacă și tu îți dorești o soluție completă, care să te ajute să îți crești randamentul sexual și să îți îmbunătățească considerabil calitatea vieții sexuale, noi am dezvoltat un supliment alimentar cu totul și cu totul deosebit.

Este vorba de produsele Rhino. Sunt suplimente alimentare 100% naturale, ce ajută la îmbunătățirea potenței.

În acest sens, în gama Rhino se regăsesc două produse perfecte pentru rezolvarea problemelor de potență, Rhino și Rhino Long.

Ambele se regăsesc sub formă de capsule și au aceleași efecte, îmbunătățesc și susțin obținerea și menținerea unei erecții.

Diferența o face modul în care se administrează. Rhino este un produs pe termen scurt ce are efect de moment, iar Rhino Long se ia zilnic, sub formă de cură, acționând pe termen lung.

Toate produsele din gama Rhino sunt sigure, realizate din mixuri inedite de produse naturiste. De asemenea, sunt avizate de Ministerul Sănătății.


Sursa:

1. Meldrum DR, Gambone JC, Morris MA, Ignarro LJ. A multifaceted approach to maximize erectile function and vascular health. Fertil Steril. 2010 Dec;94(7):2514-20. doi: 10.1016/j.fertnstert.2010.04.026. Epub 2010 Jun 1. PMID: 20522326.

2. Sema Basat, Rıdvan Sivritepe, Damla Ortaboz, Ecem Sevim Çalık, Eyüp Veli Küçük, Berkan Şimşek, Sabri Atay & Arzu Çalışgan (2018) The relationship between vitamin D level and erectile dysfunction in patients with type 2 diabetes mellitus, The Aging Male, 21:2, 111-115, DOI: 10.1080/13685538.2017.1379488

3. Elshahid ARM, Shahein IM, Mohammed YF, Ismail NF, Zakarria HBAE, GamalEl Din SF. Folic acid supplementation improves erectile function in patients with idiopathic vasculogenic erectile dysfunction by lowering peripheral and penile homocysteine plasma levels: a case-control study. Andrology. 2020 Jan;8(1):148-153. doi: 10.1111/andr.12672. Epub 2019 Jun 24. PMID: 31237081.

Leave a Comment