Cum să ai un Sex în Trei Reușit: Sfaturi Practice

Sexul în trei, sau threesome , este o practică sexuală care implică trei persoane.

Acest tip de experiență sexuală poate fi o opțiune atractivă pentru unii oameni, dar poate fi, de asemenea, un subiect tabu sau controversat în multe culturi și societăți.

În timp ce acest tip de activitate sexuală poate fi benefic pentru cei care sunt de acord cu ea, după cum spune și un studiu publicat in 2022.(1)

Pe parcursul acestui articol de blog, vom dezbate mai profund sexul în trei, de la istoria sa și tipurile sale, la avantajele și dezavantajele acestui tip de experiență sexuală, precum și la sfaturi utile pentru a o aborda într-un mod sănătos și plin de respect.

Întreabă-te de ce vrei să ai parte de sex în trei


Înainte de a decide să încerci sexul în trei, este important să te întrebi de ce dorești să experimentezi acest tip de fantezie sexuală.

Este posibil să simți o curiozitate naturală sau dorința de a explora ceva nou în viața ta sexuală, dar este important să analizezi motivele și să fii sincer cu tine însuți.

Dacă ești singur sau ai o parteneră, de ce îți dorești să aduci o a treia persoană în patul vostru?

Este doar o aventură sexuală ocazională sau doriți să construiți o relație triunghiulară stabilă?

În 2017, un studiu din SUA cu un eșantion reprezentativ la nivel național, cu puțin peste 2.000 de persoane a constatat că 18% dintre bărbați și 10% dintre femei au experimentat sexul în 3.(2)

Sfaturi înainte de a avea prima partidă de sex în 3


Înainte de a avea prima partidă de sex în trei, este important să aveți în vedere câteva sfaturi esențiale. Iată ce te sfatuim noi:

  • Fără gelozie. Sexul în trei implică o încredere puternică și o relație solidă între toți cei implicați. Este important să nu permiteți geloziei să distrugă experiența și să vă concentrați asupra faptului că toți sunteți de acord și împărtășiți același nivel de respect și plăcere în timpul experienței.
  • Stabiliți niște limite dinainte. În timpul experienței sexuale, respectați anumite limite (stabilite înainte de începerea actului sexual), de asemenea, asigura-te că toți cei implicați sunt confortabili cu ceea ce se întâmplă. Dacă cineva simte că trebuie să înceteze, este important ca lucrurile să se oprească imediat.
  • Încercați să folosiți prezervative. Asigurați-vă că aveți tot ceea ce aveți nevoie în ceea ce privește protecția și luați în considerare să faceți teste pentru boli cu transmitere sexuală înainte de actul în sine.
  • Încearcă sa te relaxezi și să trăiești clipa. Sexul în trei poate fi o experiență foarte diferită de sexul cu un singur partener, așa că nu vă așteptați să fiți expert în acest lucru imediat. Fiți deschiși la explorarea și învățarea, dar nu uitați să comunicați și să vă respectați limitele și așteptările.
  • Folosește jucării sexuale dacă este cazul. Alegeți jucării sexuale care să se potrivească cu preferințele și limitele voastre. Luați în considerare dimensiunea, forma și materialele folosite. Asigurați-vă că aveți toate lubrifianții și alte accesorii necesare pentru a face experiența cât mai confortabilă și plăcută.

Concluzie


Orice act sexual în 3 are nevoie de o erecție tare din partea bărbatului și de o ejaculare controlată. Dacă ai nevoie de puțin ajutor în acest sens, noi avem soluția perfectă pentru tine!

Este vorba de Rhino & Rhino Long. Acestea fac parte din gama Rhino, o gamă de suplimente alimentare 100% naturale. Ambele sunt sub formă de capsule și au aceleași efecte, îmbunătățesc și susțin obținerea și menținerea unei erecții.

Există însă și o diferență între cele două, mai exact, modul în care se administrează.

Rhino este un produs pe termen scurt ce are efect de moment, iar Rhino Long se ia zilnic, sub formă de cură, acționând pe termen lung.

Toate produsele din gama Rhino sunt sigure, realizate din mixuri inedite de produse naturiste. De asemenea, toate produsele Rhino sunt avizate de Ministerul Sănătății.


Sursa:

1. Thompson, A.E., Osborn, M., Gooch, K. et al. An Empirical Investigation of Variations in Outcomes Associated with Heterosexual Adults’ Most Recent Mixed-Sex Threesome Experience. Arch Sex Behav 51, 3021–3031 (2022). https://doi.org/10.1007/s10508-022-02299-3

2. Herbenick D, Bowling J, Fu T-C(, Dodge B, Guerra-Reyes L, Sanders S (2017) Sexual diversity in the United States: Results from a nationally representative probability sample of adult women and men. PLoS ONE 12(7): e0181198. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0181198

Leave a Comment