Este Kamagra văndut ilegal în România ?

Medicamentele destinate tratării disfuncției erectile sunt nenumărate.

Printre acestea se numără și  Kamagra.

Despre acest medicament vom vorbi în rândurile ce urmează, vom discuta pe larg pentru ce se folosește mai exact, cum funcționează, cum trebuie administrat, dar și care sunt efectele secundare și contraindicațiile acestuia, și mai ales, dacă are sau nu variante naturiste.

Dacă te confrunți cu problema disfuncției erectila, cu siguranță te vei alege cu o mulțime de informații importante, care sunt necesare de știut, din acest articol.

Te invităm așadar să-l citești până la capăt!

Ce este kamagra și pentru ce se folosește ?


Kamagra este un medicament utilizat pentru tratarea disfuncției erectile la bărbați.

Acest medicament conține sildenafil, care este ingredientul activ și din Viagra – un alt medicament utilizat pentru tratarea disfuncției erectile.

Sildenafilul este un vasodilatator, făcând parte din categoria medicamentelor PDE5.

Acestea acționează prin îmbunătățirea fluxului sanguin din zona pelviană, ducând la o mai bună circulația sângelui în penis, lucru care, mai apoi, duce la erecții ferme și de lungă durată.

Kamagra este folosită pentru a ajuta bărbații cu disfuncție erectilă să obțină și să mențină o erecții tari, pentru a se bucura de activități sexuale satisfăcătoare.

Preț kamagra


Bineînțeles că prețul acestui produs variază de la farmacie la farmacie, și de la o zonă geografică la alta.

Însă, comparativ cu alte medicamente destinate tratării disfuncțiilor erectile, kamagra are un preț destul de mic.

Mai exact, prețul acesteia variază între 15 și 25 de lei pe comprimat.

De asemenea, trebuie să știi că prețul se poate modifica în funcție de anumiți factori, precum dimensiunea dozei și cantitatea de comprimate achiziționate.

Prospect & administrare


Kamagra este disponibilă sub formă de comprimate filmate, care trebuie înghițite întregi.

De obicei, un comprimat Kamagra se ia cu o jumătate de oră înainte de a avea activitate sexuală.

Kamagra poate fi luată cu sau fără alimente, dar este important să știi faptul că, după o masă bogată în grăsimi,  absorbția medicamentului poate fi încetinită și se pot reduce efectele sale.

În ceea ce privește măsura dozei ce trebuie administrată, aceasta depinde de severitatea disfuncții erectile și de starea generală a pacientului.

În mod obișnuit, cele mai multe persoane sunt nevoite să opteze pentru doza de 50 mg, care, mai apoi este ajustată în funcție de necesități.

Efecte secundare


În principiu, kamagra are în cea mai mare parte, efecte secundare foarte asemănătoare cu ale altor medicamente pentru disfuncții erectile. Iată care sunt unele dintre cele mai comune efecte secundare ale acestui produs:

  • Dureri de cap
  • Indigestie
  • Congestie nazală
  • Greață și amețeli
  • Tulburări de vedere

Da asemenea, există efecte secundare și mai grave, pe care acest medicament le poate provoca, unele dintre acestea sunt:

  • Pierdearea sau scăderea auzului
  • Tulburări de ritm cardiac
  • Erecții prelungite sau dureroase (priapism)
  • Reacții alergice severe (anafilaxie)

Contraindicații


Fiind un produs destul de puternic, kamagra nu este destinată oricui, așadar, iată o listă cu situații în care acest produs este contraindicat:

  • Când există o alergie la sildenafil sau la oricare dintre componentele medicamentului;
  • Dacă persoana în cauză ia medicamente care conțin nitrați sau donatori de oxid nitric, deoarece acestea pot interacționa cu sildenafilul și pot cauza scăderea tensiunii arteriale la niveluri periculoase;
  • Dacă persoana în cauză suferă de boli cardiovasculare, cum ar fi angina sau insuficiența cardiacă, deoarece sildenafilul poate afecta circulația sângelui și poate agrava aceste afecțiuni;
  • În cazul în care pacientul a suferit un atac de cord sau un accident vascular cerebral în ultimele 6 luni;
  • Tensiunea arterială este foarte scăzută sau foarte ridicată;
  • Dacă există probleme de vedere sau afecțiuni ale ochilor;
  • Dacă există boli hepatice sau renale grave, afecțiuni ale sângelui, cum ar fi anemia falciformă sau leucemia;

Tipuri de Kamagra


Kamagra este disponibilă sub formă de comprimate, geluri orale și jeleuri.

Cele mai cunoscute și mai des utilizate sunt însă comprimatele, în compoziția acestuia se regăsește o cantitate de 100 mg de citrat de sildenafil și se administrează cu apă cu aproximativ o oră înainte de activitatea sexuală planificată.

Gelurile orale Kamagra sunt o altă formă populară de tratament a disfuncției erectile.

Acestea se absorb rapid în organism și conțin aceeași substanță activă ca și comprimatele Kamagra – citrat de sildenafil. Gelurile orale Kamagra sunt disponibile în diferite arome, cum ar fi căpșuni sau mentă.

Jeleurile Kamagra sunt o formă nouă și mai puțin cunoscută a medicamentului. Acestea conțin, de asemenea, citrat de sildenafil ca ingredient activ și sunt disponibile în diferite arome.

Kamagra fără rețetă medicală ?


Nu, deoarece face parte din clasa inhibitorilor PDE5, lucru ce face ca medicamentul kamagra să fie unul destul de puternic, acesta NU poate fi achiziționat fără prescripție medicală.

De asemenea, toate produsele asemănătoare cu acesta, și chiar și cele care poartă același nume, care pot fi achiziționate cu ușurință de pe internet, sunt contrafăcute.

Da asemenea, trebuie să știi faptul că, Kamagra nici măcar nu are licență pe continentul european. Orice produs asemănător cu acesta, care nu este achiziționat dintr-o sursă sigură, poate avea o mulțime de posibile efecte secundare.

Potrivit cercetărilor publicate în “International Journal of Clinical Practice“, până la 90% din medicamentele vândute online pot fi contrafăcute.(1)

Ce recomandăm ?


Dacă îți dorești o soluție în naturistă, care să aibă același efect ca și kamagra, însă să nu aibă te rog efecte secundare, trebuie să încerci neapărat gama de produse Rhino!

Toate produsele din această gamă sunt 100 % naturale, lucrurile face să nu aibă absolut niciun fel de efecte secundare negative.

În ceea ce privește obținerea și menținerea unor erecții puternice și de lungă durată, în gama noastră se regăsesc două produse în acest sens, Rhino și Rhino Long.

Ambele sunt la fel de eficiente în ceea ce privește rezultatul final, diferența o face modul de administrare al fiecăruia dintre ele.

Rhino este un produs perfect pentru momentele în care ai nevoie doar de puțin ajutor, fiind administrat cu câteva minute înainte de actul sexual propriu-zis, iar Rhino Long se administrează zilnic, timp de minim 30 de zile, fiind un fel de tratament pe termen lung.

Alege produsul Rhino potrivit ție, și privește cum viața ta sexuală se îmbunătățește mai repede decât ai putea crede!


Sursa:

1. Jackson G, Arver S, Banks I, Stecher VJ. Counterfeit phosphodiesterase type 5 inhibitors pose significant safety risks. Int J Clin Pract. 2010 Mar;64(4):497-504. doi: 10.1111/j.1742-1241.2009.02328.x. Epub 2010 Jan 18. PMID: 20088883; PMCID: PMC3069491.

Leave a Comment