Cenforce D (Sildenafil + Dapoxetine): De ce sunt un pericol pentru sănătate ?

Unul dintre medicamentele destinate tratării problemelor de potență este Cenforce D.

Pe parcursul acestui articol vom discuta pe larg despre produs, cum se administrează, dacă ai nevoie de rețetă pentru a-l achiziționa, care sunt efectele secundare, contraindicațiile și multe altele.

De asemenea, îți vom oferi și o super recomandare de înlocuitor al acestui produs, una 100% naturală, care este o variantă mult mai bună, mai ales dacă nu vrei să te supui tuturor efectelor secundare pe care Cenforce D le are.

Ce este Cenforce D și pentru ce se folosește ?


Cenforce D este un medicament prescris pentru tratarea disfuncției erectile la bărbați.

Acesta conține două ingrediente active, sildenafil și dapoxetină, acestea două acționează pentru a îmbunătăți circulația sângelui în zona penisului și pentru a prelungi astfel durata și intensitatea erecției.

Acționează în principal la fel ca și Viagra, fiind un medicament de tip inhibitor PDE5, care, prin efectele sale, îmbunătățește circulația sanguină din zona penisului, lucru care duce mai apoi la obținerea și menținerea unor reacții pe termen lung.

Prospect și administrare Cenforce D


Să începem cu începutul,  din punct de vedere al compoziției, fiecare comprimat de Cenforce D conține 100 mg de sildenafil citrat și 60 mg de dapoxetină.

În ceea ce privește administrarea, Cenforce D trebuie administrat cu cel puțin o jumătate de oră înainte de activitatea sexuală planificată.

Comprimatele trebuie înghițite întregi, cu un pahar plin cu apă, fără a fi zdrobite sau mestecate. Este important să nu se depaseasca doza recomandată de un comprimat pe zi, în caz contrar, pot apărea efecte secundare nedorite.

Efecte secundare


Cenforce D poate cauza unele efecte secundare, de la cele mai ușoare la cele mai grave. Lista acestora nu este deloc una scurtă. Iată însă care sunt cele mai des întâlnite efecte secundare produse de Cenforce D:

  • Dureri de cap;
  • Amețeli;
  • Vedere încețoșată sau tulburări de vedere;
  • Înroșirea feței sau a gâtului;
  • Tulburări digestive, cum ar fi greață, diaree sau dispepsie;
  • Nas înfundat sau scurgeri nazale;
  • Insomnie sau somnolență;
  • Anxietate sau iritabilitate;
  • Palpitații sau tahicardie;

De asemenea, în anumite cazuri Cenforce D poate cauza efecte secundare mult mai grave, care se manifestă într-un mod mult mai violent.

Unele dintre acestea sunt: reacțiile alergice sau dezvoltarea unor probleme de sănătate grave, cum ar fi accidentul vascular cerebral sau infarctul miocardic.

Contraindicații


La fel ca cele mai multe medicamente de pe piață, Cenforce D nu este destinat oricui. Astfel, este contraindicat în următoarele situații:

  • Celor care iau alte medicamente care conțin nitrați,
  • Celor care au avut probleme de sănătate grave în trecut, cum ar fi infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral,
  • Celor care au tensiune arterială scăzută sau care suferă de afecțiuni hepatice sau renale grave;
  • Celor ce au dat dovada de o hipersensibilitate la sildenafil, dapoxetină sau oricare dintre componentele medicamentului.
  • Celor care utilizează alte medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile sau pentru tratamentul depresiei, cum ar fi inhibitorii de monoaminooxidază (IMAO), tioridazina, antidepresive triciclice sau alte medicamente pentru tratarea tulburărilor de anxietate;
  • Celor cu hipertensiune arterială gravă sau afecțiuni cardiace severe;
  • Celor care au suferit un accident vascular cerebral sau un atac de cord în ultimele 6 luni;

Preț


Prețul Cenforce D poate varia în funcție de farmacie și de doză, dar în general, un pachet de 10 comprimate Cenforce D 100 mg/60 mg poate costa între 70 și 100.

Tipuri de Cenforce D


Cenforce D este un medicament disponibil în mai multe variante de dozare, fiecare conținând aceeași combinație de ingrediente active: sildenafil și dapoxetină.

În funcție de doza de sildenafil și dapoxetină, Cenforce D poate fi disponibil în următoarele variante:

  • Cenforce D 100 mg/60 mg. Acesta este cel mai comun tip de Cenforce D și conține 100 mg de sildenafil și 60 mg de dapoxetină în fiecare comprimat.
  • Cenforce D 160 mg/60 mg. Acest tip de Cenforce D conține o doză puținmai mare de sildenafil (160 mg) și aceeași doză de dapoxetină (60 mg) în fiecare comprimat.
  • Cenforce D 50 mg/30 mg. Această variantă de Cenforce D conține doze mai mici de ambele ingrediente active, adică 50 mg de sildenafil și 30 mg de dapoxetină în fiecare comprimat.

Cenforce D fără rețetă medicală?


Nu, Cenforce D nu se poate elibera fără prescripție medicală. Așa cum am menționat și în rândurile anterioare, Cenforce D este un medicament care conține două ingrediente active puternice, sildenafil și dapoxetină, lucru ce face ca acesta să poată fi achiziționat doar în baza unei rețete medicale.

De asemenea, este important să cumperi Cenforce D doar din surse de încredere, așa cum sunt farmaciile autorizate, pentru a evita achiziționarea de produse contrafăcute sau de calitate inferioară.

Produsele de acest fel care se găsesc pe internet sunt aproape în totalitate contrafăcute.

De asmenea, Cenforce D nici măcar nu are licență în Europa.

Încearcă ceva mai bun ca Cenforce D


Pentru a veni în ajutorul bărbaților care se confruntă cu probleme legate de potență, noi am dezvoltat o serie de produse în acest sens.

Este vorba despre gama de produse RHINO. Toate produsele din această gamă sunt 100 % naturale, lucrurile face să nu aibă absolut niciun fel de efecte secundare negative.

În ceea ce privește facilitarea obținerii și menținerii unor erecții puternice și de lungă durată, în gama noastră se regăsesc două produse în acest sens, Rhino și Rhino Long.

Ambele sunt la fel de eficiente în ceea ce privește rezultatul final, diferența o face modul de administrare al fiecăruia dintre ele.

Rhino este un produs perfect pentru momentele în care ai nevoie doar de puțin ajutor, fiind administrat cu câteva minute înainte de actul sexual propriu-zis, iar Rhino Long se administrează zilnic, timp de minim 30 de zile, fiind un fel de tratament pe termen lung.

Indiferent de care dintre aceste două produse este potrivit pentru nevoile și dorințele tale, rezultatele finale vor fi unele extrem de satisfăcătoare.

Pe scurt, folosind produsele din gama Rhino, viața ta sexuală va redeveni una normală și împlinită.

Leave a Comment