7 sfaturi despre cum să reziști mai mult în pat

Fiecare bărbat își dorește să reziste cât mai mult în pat, să își satisfacă partenera și să aibă performanțe admirabile.

Dacă și tu te numeri printre acești barati, și îți dorești să reziști mai mult în timpul actului sexual, acest articol este pentru tine!

P.S: La finalul articolului îți vom oferi și o super recomandare, pentru a rezista mai mult in timpul actului sexual!

Metode prin care poți să reziști mai mult în timpul actului sexual


Pentru a atinge obiectivul de a rezista cât mai mult în pat, există diverse metode, atât naturiste, cât și medicamentoase.

În rândurile ce urmează, noi ți le vom recomanda pe cele mai bune și mai eficiente astfel de metode:

1. Exercițiile pelviene

Există mai multe tipuri de exerciții pelviene (cele mai recomandate sunt exercițiile kegel), acestea, făcute constant, te ajută să îți întărești mușchii din zona pelvisului.

Acest lucru duce la un mai bun control al ejaculării.

O medie zilnică este de 30 de minute de sport. Făcând astfel de exerciții în fiecare zi, iar după doar 4 săptămâni vei ajunge la un control considerabil mărit al ejacularii.

2.Folosește niște prezervative mai groase

Prezervativele subțiri și cele foarte subțiri cresc sensibilitatea pe care penisul o are.

Astfel, prezervativele mai groase te vor face să simți mai greu toate acele senzații, și astfel, vei reuși să reziști mai mult.

3. Masturbează-te înainte de actul sexual

Poți vedea masturbarea înainte de actul sexual ca pe un fel de antrenament.

Făcând acest lucru înainte de actul sexual, vei elibera toată acea tensiune, vei fi mai relaxat și bineînțeles, vei ejacula mult mai târziu.

4. Folosește pastile pentru rezistența în pat

Pe piață vei găsi foarte multe astfel de pastile pentru a rezista mai mult in pat.

Însă multe dintre ele sunt doar promisiuni… trebuie să iei în considerare și faptul că, multe branduri nu sunt aprobate de Ministerul Sănătății, și te poți confrunta cu efecte secundare.

Pentru o rezistență în pat mai sporită, însă sigură, noi recomandăm capsulele Rhino, sau pe cele Rhino Long.

Pastilele Rhino sunt destinate îmbunătățirii potenței, făcându-și efectul în doar 30 de minute de la administrare. Acestea se iau doar la nevoie, fiind un ajutor perfect atunci când vrei să îți planifici o noapte intensă.

De cealaltă parte, pastilele Rhino Long constituie un tratament lunar, tot pentru îmbunătățirea potenței. Ele trebuie administrate timp de o lună, sub formă de cură. Au rezulte sigure, dovedite, și nu reprezintă nici un risc pentru sănătate.

5. Încearcă alte poziții sexuale

Uneori, cheia unui act sexual prelungit poate fi diversificarea. Să cazi în monotonia pozițiilor sexuale este un lucru foarte des întâlnit, aceleași poziții din nou si din nou… ca mai apoi lucrurile să își pierd tot farmecul.

Pentru a adăuga o scânteie în viața ta intimă, dar și pentru a vedea dacă acest lucru îți poate prelungi erecțiile, încearcă de fiecare dată minim o poziție sexuală nouă.

6. Spray pentru ejaculare precoce

Acest tip de spray acționează de la exterior. Cele mai multe produse de acest tip funcționează ca un fel de anestezic local, însă nu atât de intens incăt să deranjeze actul sexual.

Spray-urile pentru ejaculare precoce acționează prin a reduce sensibilitatea resimțită la nivelul penisului, iar excitația se produce astfel într-un interval mai lung de timp.

7. Menține o dietă bogată în fructe și legume

Un stil de viață sănătos, din toate punctele de vedere, te va ajuta să fii mai energic și să te simți mai bine, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

Pentru a urma un stil de viață sănătos, începe cu implementarea în stilul tău de viață a unei diete bogate în fructe și legume pentru o potență mai bună. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Cât ar trebui să dureze un act sexual?


În ceea ce privește durata optimă a unui act sexual, părerile sunt împărțite. Depinde foarte mult și de cât de mult accent se pune pe preludiu și pe “prelungirile” din timpul actului sexual (mângâieri și alte lucruri de acest fel).

Însă un act sexual propriu-zis, ar trebui să dureze, în medie, undeva la 10 – 15 minute. Bineînțeles, aceasta nu este o durată fixă, timpul poate fi diferit, de la caz la caz.

Partidele de sex care durează doar 2-3 minute sunt mult prea scurte, iar cele care trec de 30 de minute sunt mult prea lungi.

Când să vezi un doctor specialist?


Dacă problema ejaculării precoce persistă, iar nimic din tratamentele naturiste și exercițiile recomandate nu au funcționat, atunci știi că a venit momentul să apelezi la un medic specialist in tratatea problemelor de impotență.

Dacă nici una dintre variantele propuse de noi în rândurile anterioare nu a avut efecte, acest lucru poate însemna că problema ta este una mult mai serioasă decât ai putea crede.

Iar în acest caz, singurul care te poate ajuta așa cum trebuie este un profesionist.

Leave a Comment